Benzema blev lokket til et sommerskifte af Saudi-Arabiens "enorme" fodboldprojekt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Benzema blev lokket til et sommerskifte af Saudi-Arabiens "enorme" fodboldprojekt

Karim Benzema har scoret tre mål i syv ligakampe i denne sæson.
Karim Benzema har scoret tre mål i syv ligakampe i denne sæson.Reuters
Karim Benzema (35) blev lokket af Saudi-Arabiens "enorme projekt" og det faktum, at det er et muslimsk land, da han besluttede at afslutte et trofæfyldt ophold i Real Madrid for at skifte til Al Ittihad, sagde den franske angriber onsdag.

Benzema blev et af mange store navne, der skiftede til Saudi Pro League, da han kom til Al Ittihad som en free agent i juni, og underskrev en aftale der angiveligt var mere end 745 millioner kroner værd, efter at have afsluttet sit glitrende 14-årige ophold i Real Madrid.

Han fik følgeskab af landsmanden og VM-vinderen N'Golo Kante (32), den brasilianske midtbanespiller Fabinho (29) og den portugisiske fløjspiller Jota (24), da Al Ittihad spyttede i kassen, i et forsøg på at bevare deres ligatitel, i hård konkurrence fra udfordrere med dybe lommer.

"Da fodboldprojektet startede her, virkede det som et kæmpe projekt på alle måder, og jeg ville gerne være en del af det og hjælpe med at fremme spillet i Saudi-Arabien, og det er en af grundene til, at jeg kom hertil," sagde Benzema i et interview med Saudi Pro League, som blev lagt ud på det sociale medie X.

"Saudi-Arabien er også et muslimsk land, og de bød mig velkommen med åbne hænder, og jeg følte mig elsket med det samme. Som muslim føler man sig i fred, når man er i Mekka ... det er et enestående sted."

Benzema har scoret tre mål i syv ligakampe i denne sæson og lavet to assists.

"Der er en masse passion og fodboldhistorie her, og jeg er glad for niveauet i spillet. Jeg er virkelig overrasket over niveauet i Saudi-Arabien, for i Europa ser vi ikke mange fodboldkampe herfra," tilføjede han.

"Men nu er der masser af mennesker (i Europa), der ser den saudiske liga, efter at mange store navne er blevet hentet ind."

Al Ittihad ligger nummer fire i ligatabellen med 19 point, fire efter førerholdet Al Hilal.