Mbappe er glad for at forlade Paris som vinder: Vil annoncere ny klub om et par dage

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mbappe er glad for at forlade Paris som vinder: Vil annoncere ny klub om et par dage

Mbappe med sin vindermedalje
Mbappe med sin vindermedalje Reuters
Den franske angriber Kylian Mbappe (25) sagde, at han forlader Paris Saint-Germain med hovedet højt efter Ligue 1-mestrenes 2-1-sejr over Olympique Lyonnais i den franske pokalfinale.

Mbappe annoncerede i denne måned, at han ville forlade den franske klub ved udgangen af sæsonen efter et syv år langt ophold, hvor han blev klubbens topscorer med 256 mål.

Hans sidste kamp for klubben var lørdagens finale på Stade Pierre-Mauroy i Lille, hvor Ousmane Dembele og Fabian Ruiz scorede i første halvleg og sikrede PSG sejren.

"Det var både svært og dejligt, fordi det er en finale, og i sidste ende vandt vi. Det fylder mig med glæde," sagde Mbappe til journalister.

"Det er alt sammen gode minder, mange år, både i PSG og selvfølgelig i denne liga. Vi rejser hjem med oprejst pande, og med et trofæ, og vi tænker kun på det positive."

Mbappe er blevet sat i forbindelse med et skifte til de spanske giganter Real Madrid.

På spørgsmålet om, hvorfor han ikke havde offentliggjort sin næste klub endnu, sagde den 25-årige: "Fordi jeg tror, at det bedste er at tage ordentlig afsked først. Jeg tror, at alt, hvad jeg ønskede, var at slutte godt af med min klub først. At vinde et trofæ. Jeg tror, der er en tid for alt. Jeg vil annoncere min nye klub, når tiden er inde. Jeg tror, vi kun er et par dage væk, så der er ikke noget problem."