NBA-opsamling: Jokic og Nuggets nedlægger Wembanyama og Spurs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NBA-opsamling: Jokic og Nuggets nedlægger Wembanyama og Spurs
Victor Wembanyama fra San Antonio Spurs blokerer skuddet fra Nikola Jokic fra Denver Nuggets.
Victor Wembanyama fra San Antonio Spurs blokerer skuddet fra Nikola Jokic fra Denver Nuggets.AFP
Nikola Jokic dominerede rookien Victor Wembanyama i en kamp mellem store mænd, da NBA-mestrene fra Denver besejrede San Antonio natten til lørdag, mens Zion Williamson drev New Orleans over Los Angeles Clippers.

Den dobbelte MVP Nikola Jokic scorede 31 point og satte 13 af 19 forsøg, mens Jamal Murray leverede 15 point og ti rebounds i Denvers 117-106 sejr over Spurs i Austin, Texas.

Nuggets forlængede deres sejrsstime til fem kampe og overtog førstepladsen i Western Conference med 47 sejre og 20 nederlag.

"At holde fast i førstepladsen er en stor ting for os," sagde reserven Christian Braun, som erstattede Jokic i de sidste minutter.

"Vi har været godt kørende. Vores startere har gjort et rigtig godt stykke arbejde og spillet rigtig godt siden All-Star-pausen. Det er det, vi er nødt til at gøre. Jeg er her for at give Jokic og Jamal et hvil."

Den franske rookie Victor Wembanyama scorede 17 point og tilføjede ni rebounds, to assists, to steals og tre blokeringer for Spurs, som ligger i bunden af Western Conference.

I New Orleans scorede Zion Williamson 34 point og førte Pelicans til en sejr over Clippers112-104.

Den 23-årige amerikanske power forward ramte 14 ud af 21 skud fra gulvet og stod for syv rebounds, fire assists, tre steals og et blokeret skud for Pelicans, som forbedrede sig til 40-26, mens Clippers, uden James Harden, gled ned til 42-24.

Suns og Heat vinder

Phoenix' Devin Booker scorede 21 point og leverede 11 assists, da Suns vandt 107-96 i Charlotte.

Grayson Allen leverede 17 point, Bradley Beal scorede 15, og Jusuf Nurkic bidrog med 13 point og 21 rebounds for Suns.

Phoenix' Kevin Durant scorede 13 point og mangler nu 20 point for at passere Shaquille O'Neals 28.596 point på ottendepladsen på NBA's all-time scoringsliste.

Durant har allerede overhalet Hakeem Olajuwon, Elvin Hayes, Moses Malone og Carmelo Anthony på listen over scoringer i karrieren i denne sæson.

I Miami scorede Bam Adebayo 22 point og tog ni rebounds og førte værtsholdet Heat til sejr over Detroit med 108-95.

Simone Fontecchio lavede 24 point for Detroit.

I Toronto scorede Franz Wagner 19 point, og Paolo Banchero bidrog med 17 point, ni rebounds og otte assists til Orlandos 113-103-sejr over værterne fra Raptors.

Gary Trent Jr scorede hele 31 point, da Toronto tabte for sjette gang i træk.