NBA undersøger påståede voldelige handlinger af Nikola Jokics bror under Lakers-kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NBA undersøger påståede voldelige handlinger af Nikola Jokics bror under Lakers-kamp
Jokic er ligaens mest værdifulde spiller to gange.
Jokic er ligaens mest værdifulde spiller to gange.Reuters
NBA undersøger en bror til Denver Nuggets-stjernen Nikola Jokic (29), som på en video så ud til at slå en person efter Nuggets' sejr over Los Angeles Lakers natten til mandag, skriver The Athletic.

En video af Strahinja Jokic er gået viralt, efter at Nuggets havde slået Lakers 101-99 i kamp to i Western Conference's playoff-serie i første runde. Den viser tilsyneladende Strahinja og en anden Jokic-bror, Nemanja, konfrontere to mænd på tribunen i Ball Arena, hvor Strahinja angiveligt slår en fan i ansigtet.

Nuggets har endnu ikke udtalt sig, men er angiveligt i gang med at undersøge episoden.

De ældre Jokic-brødre har været kendt for at tage afstand fra den slags handlinger.

Brødrene havde en fejde på de sociale medier med NBA-spillerne Marcus og Markieff Morris, og i 2017 måtte Strahinja tilbageholdes af arenaens sikkerhedspersonale for at forhindre ham i at nærme sig en dommer.

Strahinja har også haft problemer uden for basketballbanen. I 2019 blev han anholdt for angiveligt at have taget kvælertag på og skubbet til en kvinde i et forsøg på at forhindre hende i at forlade en lejlighed i Denver. Strahinja erklærede sig i sidste ende skyldig i forseelser som obstruktion og ulovlig indtrængen..

I kamp to stod Nikola Jokic 27 point, 20 rebounds og ti assists og gav Denver en 2-0 føring i serien. Serberen er to gange blevet kåret til ligaens mest værdifulde spiller og er finalist til prisen i år.