Los Angeles Lakers nærmer sig afsked med træner Darvin Ham

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Los Angeles Lakers nærmer sig afsked med træner Darvin Ham

Opdateret
Hams Lakers tabte 4-1 til Nuggets i første runde.
Hams Lakers tabte 4-1 til Nuggets i første runde.Reuters
Rapporterne om en forestående skilsmisse mellem Los Angeles Lakers og Darvin Ham tog til tirsdag i kølvandet på sæsonafslutningen mod Denver Nuggets.

Denver sendte Lakers ud af postseason med en 4-1-sejr i serien og den anden sejr i første runde, som Jamal Murray leverede natten til mandag. De forsvarende mestre fra Nuggets besejrede også Lakers i Western Conference-finalen i sidste sæson.

Nuggets-træner Michael Malone sagde, at Ham, som tidligere var assistent hos Milwaukee Bucks, fortjener at være træner.

"Jeg synes, Darvin Ham er en helvedes god træner," sagde Malone.

"Det er ikke et let job. Jeg synes, Darvin gør det med klasse. Han er en god mand, en god træner, og jeg ønsker ham alt det bedste. Forhåbentlig vil han være der i lang tid, for det fortjener han at være."

Ham har en rekord på 90-74 på to sæsoner.

Uroen mellem Ham og Lakers' stjerner blev første gang rapporteret i slutningen af sidste sæson og dukkede op til overfladen igen i december 2023.

Ham forsvarede nogle af sine beslutninger efter et nederlag den 5. januar til Memphis Grizzlies og mindede fansene om, at sæsonen er "et maraton".

Lakers-fans råbte "Fyr Darvin Ham" under kamp 3, og All-Star Anthony Davis sagde, at Lakers "ikke ved, hvad vi laver i begge ender af gulvet" i perioder af kampene.

"Det har været et helvede at sidde her i to år, det kan jeg godt sige dig. Det har været et helvede til to år," sagde Ham mandag efter nederlaget i kamp 5.