NBA: Knicks leverer comeback og knuser Pacers og Nuggets fortsætter flot form

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA: Knicks leverer comeback og knuser Pacers og Nuggets fortsætter flot form

Jalen Brunson lavede 44 point for New York Knicks i deres 121-91-sejr over Indiana Pacers natten til onsdag.
Jalen Brunson lavede 44 point for New York Knicks i deres 121-91-sejr over Indiana Pacers natten til onsdag.AFP
Jalen Brunson var tilbage til sit bedste tirsdag, da New York Knicks dominerede Indiana Pacers med 121-91 og bragte sig foran med 3-2 i Eastern Conference-semifinalekamp 5.

Med en sejr fredag aften i Indianapolis vil New York Knicks gå videre til Eastern Conference-finalen for første gang i 24 år.

Efter at have tabt kamp 4 med 32 point var det et eftertrykkeligt svar fra Knicks, hvor Jalen Brunson lavede 44 point, syv assists og fire rebounds.

"Han er villig til at dele alt med sine holdkammerater, og for mig er det det bedste ved ham," sagde Knicks' cheftræner Tom Thibodeau.

"Hans spil er spektakulært, men hvem han er som holdkammerat, som leder, det er det, der gør os til det. Det ene store skud efter det andet."

Knicks ødelagde Indiana, hvor Isaiah Hartenstein førte an med 17 rebounds (12 offensive), mens Josh Hart havde 11 rebounds (ni defensive).

Brunsons indflydelse havde været begrænset i de sidste to kampe i serien, og der var bekymring for, at hans store arbejdsbyrde og en fodskade havde stoppet ham.

Men der var ingen tegn på træthed, da han nåede op på 40 point for femte gang i år.

Brunson, som kun havde lavet 18 point i søndagens nederlag, satte 18 ud af 35 og lavede 28 point i første halvleg - en slutspilsrekord for Knicks.

Det var hans syv point i træk, herunder en trepointsscoring, der gav en føring på 20 point ved stillingen 106-86, som sikrede sejren.

"Jeg elsker bare, at der aldrig er nogen undskyldninger fra hans side. Han taler aldrig om skader ," sagde Thibodeau.

"Mange gange, når man hører folk tale om deres skader, er det ofte undskyldninger, og det får man aldrig fra ham."

Pacers kom godt fra start og førte 25-20, inden Knicks lavede 11 point i træk og sluttede første quarter med en føring på 38-32. Ved pausen stod der 69-54, og New York havde ikke i sinde at smide føringen.

Thibodeau sagde, at han forventede en reaktion på det store nederlag fra sit hold.

"Det har de vist hele året, det er sådan, de er. Vi har stadig brug for en sejr mere, så vi kan ikke glæde os for meget over det," sagde han.

Pascal Siakam førte Indiana an med 22 point.

Brandvarm Jokic vil gøre det færdigt

I Western Conference vandt Denver Nuggets for tredje gang i træk i deres semifinale mod Minnesota Timberwolves, og Nikola Jokic førte an med 40 point.

Efter at have været bagud 2-0 i serien er Denver nu kun én sejr fra at vende tilbage til Western Conference-finalen.

Jokic fik overrakt prisen som årets mest værdifulde spiller - den tredje i hans karriere - før kampen, og han gav hurtigt endnu en påmindelse om sin værdi.

Denver førte 50-44 ved pausen, og Jokic scorede 19 af deres point. Efter at Wolves kom foran i begyndelsen af tredje quarter, scorede Jokic yderligere 16 point og udbyggede Nuggets' føring til 88-74.

Denver var i stand til at holde Anthony Edwards nede, og Timberwolves-stjernen blev begrænset til 18 point.

Den 22-årige havde scoret 44 point i søndagens nederlag i kamp 4.

Efter chokket over at have tabt de to første kampe i serien ved Jokic, at der venter en hård test på torsdag i Minnesota.

"Vi har stadig ryggen mod muren, og vi vil ikke give op. Vi er stadig desperate, og vi vil stadig gerne vinde, og vi tager til Minnesota for at få en sejr," sagde han.

Denvers cheftræner Michael Malone var tilfreds med den måde, hans hold håndterede truslen fra Edwards på.

"Vi vidste, at vi var nødt til at gøre noget anderledes med Anthony Edwards, han er bare et enmandshær," sagde Nuggets' cheftræner Michael Malone.

"Vi fangede ham, vi lavede dobbelt-team, fløj rundt bag ham, og det kræver en stor indsats, og vores drenge engagerede sig i det, og det var en stor del af sejren," sagde han.