Danskerklub rykker op i Premier League efter kun én sæson i den næstbedste række

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Danskerklub rykker op i Premier League efter kun én sæson i den næstbedste række
Jamie Vardy og Leicester City rykker op igen
Jamie Vardy og Leicester City rykker op igenReuters
Leicester City har sikret sig oprykning fra Championship til Premier League takket være Leeds Uniteds choknederlag på 4-0 til QPR fredag aften aften

Leicester ligger øverst i Championship med 94 point og to kampe tilbage og vidste, at en sejr på søndag ude mod Preston North End ville sikre dem oprykning til den bedste engelske række uanset weekendens øvrige resultater.

Det viste sig, at Leeds' nederlag til QPR fredag aften betød, at Leicester-fansene kunne begynde at fejre tidligt, da resultatet matematisk bekræfter, at Midlands-klubben ikke kan slutte lavere end på andenpladsen i ligaen og dermed sikrer sig automatisk oprykning til Premier League.

Som det ser ud i toppen af Championship
Som det ser ud i toppen af ChampionshipFlashscore

Det har været en imponerende sæson for Leicester, som var i stand til at holde sammen på kernen af den trup, der rykkede ud af Premier League, med nogle bemærkelsesværdige tilføjelser.

Den legendariske angriber Jamie Vardy er stadig i front og har scoret 16 mål i Championship i denne sæson indtil nu. Han er blevet godt hjulpet af de spændende fløjspillere Issahaku Fatawu (seks mål) og Stephy Mavididi (12 mål).

Kiernan Dewsbury-Hall har bidraget med 12 mål fra midtbanen, og længere tilbage har midtbanespilleren Harry Winks og forsvarsspillerne Jannik Vestergaard, Wout Faes og Ricardo Pereira alle bidraget til at sikre, at dette hold med Premier League-kvalitet kommer tilbage, hvor det hører hjemme, i første forsøg. Mads Hermansen, som klubben købte fra Brøndby har også været en uvurderlig sidste skanse for holdet. 

Leeds er stadig nummer to i tabellen (90 point), men Ipswich er lige i hælene på dem på tredjepladsen (89 point) og har spillet to kampe færre. Længere nede i ligaen ligger Southampton, West Brom og Norwich på de resterende playoff-pladser, mens Hull er med i kampen, og Coventry kun lige er i live rent matematisk.

I Premier League rykker Sheffield United ned i Championship, hvis de taber til Newcastle på lørdag.