Tidligere United-spillere mener, at Ten Hags tid er udløbet efter Palace-nederlaget

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere United-spillere mener, at Ten Hags tid er udløbet efter Palace-nederlaget

Paul Scholes er ikke imponeret over sit tidligere hold.
Paul Scholes er ikke imponeret over sit tidligere hold.MI NEWS/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Erik ten Hag er løbet tør for tid i Manchester United og får sandsynligvis ikke et år mere ved roret, fortæller flere tidligere United-spillere i kølvandet på mandagens 4-0-nederlag i Premier League til Crystal Palace.

Manchester Uniteds historiske 13. liganederlag i denne sæson efterlader dem i skrivende stund på ottendepladsen og med udsigt til ikke at spille europæisk fodbold i næste sæson. De indkasseret hele 81 mål ind i alle turneringer, hvilket er deres dårligste resultat siden 1976/77-sæsonen.

"I aften føltes det som det sidste søm i kisten," sagde den tidligere United-midtbanespiller Paul Scholes til Premier League Productions.

"Der var en mangel på knowhow fra holdet, en mangel på indsats, hvilket er den store skuffelse."

"Jeg har følt, at han måske kunne få et år mere og arbejde for en klub, der er faldet lidt til ro med de nye ejere, men det føles bare ikke sådan nu. Det er tydeligt at se, at det føles som lånt tid."

Michael Owen, som spillede for United fra 2009-12, sagde, at klubbens bestyrelse burde begrænse deres tab og fyre Ten Hag inden sæsonens afslutning, hvor der stadig er en FA Cup-finale mod Manchester City at spille om.

"Han kan ikke, simpelthen ikke, styre holdet i næste sæson," sagde Owen.

"Jeg spekulerer bare på, at der er så meget på spil, selv om det kun er i fire kampe, at jeg spekulerer på, om bestyrelsen måske er nødt til at forsøge at gøre noget her og nu og være ret radikal omkring det."

United har tre ligakampe tilbage, hvor de møder førerholdet Arsenal og Newcastle United på sjettepladsen i de næste to kampe, inden de slutter sæsonen af i Brighton & Hove Albion.

Den tidligere United-forsvarer Ashley Young sagde, at klubben måske ikke ville vinde nogen af de resterende kampe.

"Det er kaotisk, alt ved Uniteds forsvar var vanvittigt," sagde han til Sky Sports.

"Hvis United viser, hvad de har vist i aften, går de glip af noget."