Caitlin Clark hyldes med heltemodtagelse hos Indianapolis Fever

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Caitlin Clark hyldes med heltemodtagelse hos Indianapolis Fever
Indiana Fever-spilleren Caitlin Clark taler under en indledende pressekonference i sin nye klub.
Indiana Fever-spilleren Caitlin Clark taler under en indledende pressekonference i sin nye klub.Reuters
Caitlin Clark (22) fik en heltevelkomst til Gainbridge Coliseum onsdag morgen, da nummer et i WNBA-draften trådte ind i sin nye hjemmebane til flokke af fans og en tætpakket åbningspressekonference.

"Jeg er superglad for at være her. Tak til Fever og Pacers. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse," sagde Clark, som to gange blev kåret til årets spiller i Iowa og er den mest scorende spiller i Division I's basketballhistorie.

Indianapolis var på den anden ende, og førte Clark ind på et stadion prydet med et seks meter højt banner, billboards og videoskærme af hende i en allerede udsolgt Fever-trøje nr. 22.

Mere end 6.000 mennesker deltog i en draft-fest mandag for at fejre hendes ankomst.

Clark holdt en åbningstale og holdt pause midt i en sætning for at identificere Tamika Catchings i et publikum, der inkluderede hendes forældre.

"Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted for mig selv at starte min karriere. Et sted, der elsker basketball, støtter kvindebasketball, og en organisation, der virkelig gør tingene på den rigtige måde, har mesterskabsstamtavle," sagde Clark.

Indiana havde en record på 13-27 i 2023, og kunne for andet år i træk vælge som nummer et i draften. Fever havde sidst en vindende sæson i 2015.

Clark følger 2023-topvalget Aliyah Boston til Indianapolis og sagde, at det at blive i Midtvesten - hun er omkring fem timer fra Iowa-campus - føltes som en planlagt afslutning på hendes legendariske collegekarriere.

"Der er bare så meget talent på denne liste. Det er klart, at Aliyah har været en af mine holdkammerater før i USA Basketball, og jeg ved på første hånd, hvor fantastisk hun er.

"Erica Wheeler er en, der har støttet mig, og vi er ikke engang holdkammerater endnu. En veteran, en, der har været i ligaen i rigtig lang tid. Som point guard har man brug for en at læne sig op ad, som vil støtte en og stille spørgsmål."

Fever-manager Lin Dunn kaldte det "et stærkt øjeblik" at hente Clark og takkede Clarks forældre og Iowa-træner Lisa Bluder for deres arbejde med hende og tog hatten af for den vildt populære Clark for at hjælpe basketballspillet fremad.

"Til tider føles det ikke rigtigt. Jeg føler, at jeg til tider sidder fast i en drøm," siger Clark, som selv betegner sig som perfektionist.

"Jeg tror, det vigtigste, jeg prøver at huske på, er, hvor taknemmelig jeg er for at få denne mulighed. Der er så mange mennesker, der ville dræbe for at være i mine sko.

"Jeg prøver bare at minde mig selv om, hvor taknemmelig jeg er. Jeg er heldig at have disse øjeblikke."