Dårligt nyt for Bo Henriksen: Nedrykningsrivaler stopper frit fald med dramatisk sejr

Vigtig sejr for VfL.
Vigtig sejr for VfL.Profimedia
VfL Bochum, der kæmper en indædt kamp om at undgå nedrykning i stor konkurrence med bl.a Bo Henriksens Mainz, fik fredag sin første sejr i 68 dage, da de vandt 3-2 hjemme over Hoffenheim.

I sin tredje kamp efter at være blevet forfremmet til cheftræner var Heiko Butscher uden Christopher Antwi-Adjei og Patrick Osterhage, som havde karantæne for gule kort, og han satte også i første omgang angriberen Takuma Asano på bænken.

Hans modstander, Pellegrino Matarazzo, satte sin lid til den start-11'er, der for nylig havde vundet 4-3 over Borussia Mönchengladbach.

Hjemmeholdet startede stærkt og havde allerede fabrikeret en del chancer før Kevin Stöger sendte dem på sejrskurs med et flot frispark helt op i krogen efter 34 minutter.

Bochum fordoblede føringen i første halvlegs tillægstid, da Felix Passlack udnyttede en fejl i Hoffenheim-forsvaret ved at trille bolden i nettet fra kort afstand.

Efter 64 minutter  gjorde hjemmeholdet det til 3-0, da Hoffenheims målmand kun kunne halvklare et forsøg fra Moritz Broschinski, returen røg ud til Stöger, der havde let ved at sende bolden i nettet fra tæt hold, og så troede man, at den kamp var forbi.

Men den kroatiske landsholdsangriber, Andrej Kramaric ville det anderledes. Efter 73 minutter var han hurtig til at opsnappe en løs bold i feltet og reducere og ti minutter senere kom han igen på scoringstavlen, da han elegant vippede bolden i mål til 2-3.

Bochum formåede dog at holde stand, og dermed rykkede klubben forbi både Mainz og Union Berlin i bunden af Bundesligaen.

Det betyder at Mainz og Bo Henriksen nu indtager 16.pladsen før de på søndag skal i kamp mod ligeledes nedrykningstruede FC Köln.