Carmelo Anthony annoncerer pension efter 19 sæsoner i NBA

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Carmelo Anthony annoncerer pension efter 19 sæsoner i NBA
Carmelo Anthony under en kamp med New York Knicks i begyndelsen af maj
Carmelo Anthony under en kamp med New York Knicks i begyndelsen af maj
Profimedia
Carmelo Anthony trækker sig tilbage fra NBA-basketball. Dette markerer afslutningen på en 19-årig professionel karriere for den niendemest scorende i ligaen gennem tiderne. Angriberen annoncerede selv nyheden i en video på de sociale medier: "Tiden er kommet til at sige farvel til spillet".

Anthony fylder 39 år i næste uge og blev 10 gange All-Star i løbet af sin imponerende karriere, og han scorede 28.289 point for seks forskellige hold. I 2021-22 optrådte den New York-fødte, men i Baltimore opvoksede Anthony stadig for LA Lakers. I år havde han ikke længere et hold.

Anthony blev født i "Red Hook housing projects" i Brooklyn, et kvarter, hvor der blev handlet meget med stoffer. Hans mor døde af kræft, da Anthony kun var to år gammel, og et par år senere flyttede han og hans familie til Baltimore. Her voksede han op til at blive et af havnebyens største talenter. Via Syracuse blev Anthony valgt i første runde af draften af Denver Nuggets i 2003.

Olympiske medaljer

Han landede direkte på NBA All-Rookie First Team og spillede for Colorado-mandskabet frem til 2011. Derefter begyndte en rejse gennem Amerika og via New York (Knicks), Oklahoma, Houston og Portland endte han til sidst hos LA Lakers. I mellemtiden vandt Anthony OL-guld tre gange og bronze én gang.