Sidste nyt inden Finland: Wejse ude og Mølgaard får chancen i andenkæden

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Sidste nyt inden Finland: Wejse ude og Mølgaard får chancen i andenkæden
Oscar Fisker Mølgaard kan vise sig flot frem for NHLs scouts
Oscar Fisker Mølgaard kan vise sig flot frem for NHLs scouts
Profimedia
Kampen handler udelukkende om kejserens skæg og seedning i forhold til næste VMs gruppespil. Det har givet anledning til nogle justeringer i holdsammensætningen.

Sidste tur med kliken

Da kampen mod Finland ingen betydning har overhovedet, er det udelukkende en afskedskamp for landstræner Heinz Ehlers, der står i spidsen for Danmark for sidste gang i denne omgang.

Fremtiden ligger i Schweiz og EHC Visp fra den kommende sæson.

Dermed er det sæsonens sidste kamp for alle spillere og ledere i den danske trup. Sådanne kampe kan typisk blive fugl eller fisk. Enten er der badeferie-stemning eller også vil man ind og kæmpe for trøjen og for at give Ehlers en flot afsked som landstræner.

Endnu engang i top-10

Uagtet skuffelsen over ikke at være nået i kvartfinalen samt udelukkelsen af Rusland og Hviderusland, er det stadig en fin præstation at ende i top 10. Vi vandt de kampe vi skulle og nedrykning har aldrig været et tema, trods manglende stjernedrys, skader og spillere der har stoppet karrieren.

Det siger danskerne

Heinz Ehlers til Ritzau
Profimedia

Dagens lineup

Christian Wejse er ude af opgøret. Det samme er William Rørth og Oliver Larsen, der må se kampen fra tribunen. For første gang i turneringen er der ændringer mellem top-6 spillerne offensivt. Unge Oscar Fisker Mølgaard får chancen mellen Mikkel Bødker og Frederik Storm i andenkæden.

Morten Jensen er omklædt som 7. back og Mikkel Aagaard er 13. forward.