Tidligere dansk landsholdsspiller overtager roret i Esbjerg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tidligere dansk landsholdsspiller overtager roret i Esbjerg
Esbjerg får ny cheftræner
Esbjerg får ny cheftrænerBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Ishockeyholdet Esbjerg Energy har ansat 55-årige Dan Jensen som ny cheftræner.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Torsdag sagde Esbjerg farvel til Jason Jaspers, efter han i fire år havde stået i spidsen for vestjyderne.

"Nu er efterfølgeren klar, og Dan Jensen kender dansk ishockey, så jeg ser aftalen som en god mulighed for begge parter", siger formand Søren Toft Mathiasen.Tidligere dansk landsholdsspiller overtager roret i Esbjerg

Dan Jensen spillede størstedelen af sin karriere i Herning. Han nåede som spiller 565 kampe i den danske liga og vandt det danske mesterskab ni gange.

Derudover er det blevet til 133 kampe på det danske landshold.

"Min filosofi er, at der altid er mulighed for at gøre tingene lidt bedre. At der altid er detaljer, som kan forbedres. Det er et arbejde som tager tid og kræver tålmodighed, men jeg glæder mig til at komme i gang", siger Dan Jensen.

"Vi har alle vores egne måder at gøre tingene på. Jeg vil gerne præge spillerne og gøre dem dygtigere. Men også bidrage til, at de får den rigtige mentalitet", siger Dan Jensen.

Dan Jensen er født i Canada, men har boet i Danmark siden 1989 da han kom til Danmark for at spille for AaB. 

Den hårdføre back stod bag et af de største resultater i dansk ishockey, da han var med til at spille uafgjort i ordinær tid med Canada, ved Danmarks første VM på højeste niveau. Jensen stod bag scoringen til 1-1.

Den kommende Esbjerg-træner har videreført arven til dansk ishockey, da sønnerne Nicklas og Markus Jensen begge har bidraget. Nicklas er dansk VM-topscorer gennem historien og har spillet i NHL, mens Markus har en flot karriere i Metal Ligaen for Herning og Odense.