Esbjerg-forward: Kvartfinale-exit vil være en kæmpe fiasko

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg-forward: Kvartfinale-exit vil være en kæmpe fiasko
Esbjerg-forward: Kvartfinale-exit vil være en kæmpe fiasko
Esbjerg-forward: Kvartfinale-exit vil være en kæmpe fiaskoProfimedia
Efter seks møder har Esbjerg Energy og Odense Bulldogs vundet tre kampe hver, og dermed er alt på spil, når de to ishockeyhold fredag aften spiller den syvende kamp i kvartfinalen i Metal Ligaen.

Esbjergs forward Oliver Kjær er inden det afgørende møde ikke bleg for at lægge pres på det vestjyske mandskab.

"Vi ved, at det vil være en kæmpe fiasko for os at ryge ud allerede nu, og derfor er jeg sikker på, at vi kommer med noget ekstra fredag. Det har jo hele sæsonen været vores mål at vinde guld, det er det stadig", siger Oliver Kjær til JydskeVestkysten.

"Generelt synes jeg, at vores topniveau er højere end Odenses, og det skal man kunne se i en kamp, hvor alt står på spil", lyder det fra forwarden.

Esbjergs cheftræner, Jason Jaspers, nedtoner heller ikke kampens betydning og kalder det syvende møde i en slutspilsserie for "det fedeste i sporten".

"Alle ved, hvad der er på spil i kampen. Det handler om den fortsatte rolle i mesterskabskampen. Ingen vil på sommerferie nu. Alle ved, hvilke kvaliteter modstanderen har, og ingen er i tvivl om, hvad der skal til for at vinde", lyder det fra Esbjerg-træneren til klubbens hjemmeside.

Odense havde tirsdag muligheden for at spille sig videre, men vestjyderne bed fra sig.

Efter en tidlig Odense-scoring svarede Esbjerg igen og tvang serien ud i et syvende møde, da Oliver Kjær med et hattrick ledte an i en knusende 5-1-sejr på hjemmebane.

"Vi fik ikke i det nødvendige omfang færdiggjort tingene i de fem første kampe. Derfor valgte jeg "at ryste posen" og ændre i kæderne. Vi havde brug for at skærpe vores mindset. Det er jeg glad for lykkedes for os", siger Esbjerg-træner Jason Jaspers.

Opgøret begynder 19.30 fredag aften. Vinderen kan se frem til i semifinalen at stå over for Aalborg Pirates, der vandt Metal Ligaens grundspil.