Tennis Tracker: Rublev er konge af Madrid efter stærk afslutning mod Auger-Aliassime

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Rublev er konge af Madrid efter stærk afslutning mod Auger-Aliassime

Opdateret
Rublev vendte tilbage og tog sejren  i Madrid
Rublev vendte tilbage og tog sejren i MadridProfimedia, Flashscore
Efter næsten to uger med tennis af høj kvalitet nærmer Madrid Open sig endelig sin afslutning, og mændenes mester er klar til at blive kronet. Vil Felix Auger-Aliassime (23) vinde sin første Masters-titel, eller kan Andrey Rublev (26) vinde sin anden?

Kl. 21:34 - Andrey Rublev er mester i Madrid! Russeren fik en meget langsom start på kampen og så ud til at kæmpe med en eller anden form for sygdom. Men til sidst fandt han sin bedste form og kæmpede fra et sæt nede for at slå Felix Auger-Aliassime (23) med 4-6, 7-5, 7-5.

Rublev har ikke været på toppen i denne sæson, men dette vil være en velkommen tilbagevenden til formen. Han har set fremragende ud gennem hele turneringen og har nu sit andet Masters 1000-trofæmellem hænderne.

For Auger-Aliassime vil det være et meget skuffende nederlag. Han så ud til at være på vej mod sejren efter første sæt, men så snart Rublev hævede sit niveau, begyndte de uprovokerede fejl at flyde ud af hans ketsjer, og han var konstant i gang med at indhente det forsømte.

Det har været en positiv uge for canadieren på trods af alle de afbrudte kampe, men der er stadig masser af arbejde at gøre.

Det var ikke den mest seværdige kamp til at afslutte 12 mærkelige dage i Madrid for mændene, men Rublev er nok fuldstændig ligeglad. Videre til Rom!

Kl. 18:25  - Der er cirka 15 minutter til, at finalen går i gang i den spanske hovedstad, så lad os se nærmere på de seneste indbyrdes opgør mellem Felix Auger-Aliassime (23) og Andrey Rub lev (26).

Du kan følge kampen her.

Seneste indbyrdes møder
Seneste indbyrdes møderFlashscore

Kl.16:48  - Det har været 12 lange og ofte besynderlige dage i Madrid, hvor en række topspillere har trukket sig fra herreturneringen med skader. Og én mand har nydt godt af det: Felix Auger-Aliassime (23), som gik videre gennem TRE runder via skadede modstandere.

Han har nu chancen for at vinde sin første Masters-titel, og efter 12 hårde måneder for den talentfulde canadier kunne det være det boost, som han desperat har haft brug for.

Hans modstander, Andrey Rublev (26), har dog været her før med en Masters-titel i bagagen fra sidste år i Monte Carlo. Russeren havde tabt fire kampe i træk, før han ankom til Madrid, så det er en velkommen tilbagevenden til formen.

Rublev vil utvivlsomt være favorit, men Auger-Aliassime har våbnene til at vinde i dag.