Ishockeylandsholdet skuffer i tam VM-generalprøve med 1-3 mod Slovenien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Ishockeylandsholdet skuffer i tam VM-generalprøve med 1-3 mod Slovenien
Ishockeylandsholdet kommer ikke til VM med den bedste kamp i bagagen.
Ishockeylandsholdet kommer ikke til VM med den bedste kamp i bagagen.
Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Publikum fik vinket farvel til det danske ishockeylandshold, men nogen god indsats fik tilhængerne ikke i den sidste forberedelseskamp, inden holdet rejser til VM i Finland.

Danmark tabte generalprøven 1-3 til Slovenien i en forestilling, der lignede det, den i bund og grund var: en træningskamp.

Uden Nikolaj Ehlers og med nysammensatte kæder havde det danske hold svært ved at få spillet til at flyde.

Og da man samtidig ikke spillede med samme intensitet som tidligere i VM-forberedelsen, blev det en smule tam oplevelse i Rødovre.

To mand skal sies fra truppen inden afrejsen til Tampere, men de spillere, der er i farezonen, fik en vanskelig scene at vise sig frem på.

Slovenerne kom for let til deres scoringer i en dansk defensiv, der ikke konsekvent nok fik ryddet pucken af vejen foran Frederik Dichow i målet.

Specielt de to slovenske mål i anden periode var helt unødvendige og kom på et tidspunkt, hvor Danmark egentlig så ud til være kommet lidt op i gear.

Forinden havde Nick Olesen sørget for en god åbning på perioden ved at udligne 1-1 fra tæt hold, men generelt var der for langt imellem de opløftende sekvenser i den offensive zone.

Det udløste suk på tribunerne, da danskerne diskede op med to ukoncentrerede powerplay i første periode. Heller ikke her fandt spillerne de fine takter fra tidligere testkampe.

Nytilkomne Mikkel Aagaard var placeret som center i en førstekæde med Nicklas Jensen og Felix Scheel, mens Mikkel Bødker og Frederik Storm havde Christian Wejse imellem sig i andenkæden.

Ingen af de to danske topkæder så helt velsmurte ud. Nu skal landstræneren bruge de næste dage til at gruble over, hvordan han skal lægge puslespillet til VM, hvor forwardstjernen Nikolaj Ehlers bliver en central brik.

Ehlers sad på tribunen mod Slovenien, fordi hans forsikringspapirer endnu ikke var gået i orden.

Danmark tager hul på VM lørdag eftermiddag, hvor oprykkeren Ungarn venter.