Ehlers om søns VM-deltagelse: Vi får kvalitet og spidskompentencer ind på holdet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ehlers om søns VM-deltagelse: Vi får kvalitet og spidskompentencer ind på holdet

Ehlers ser frem til at arbejde med Ehlers
Ehlers ser frem til at arbejde med Ehlers Profimedia
Det danske ishockeylandshold er nu inde i den sidste forberedelsesfase frem mod det forestående VM, der skal afvikles i Finland og Letland. "VI er blevet så attraktive at mange gerne vil møde os", siger landtræner Heinz Ehlers til Flashscore.dk.

Danmark har to testkampe tilbage inden afrejsen til Finland. Torsdag aften mod Letland og tirsdag i næste uge mod Slovenien.

Overfor Flashscore melder landstræner Heinz Ehlers om en god stemning i landsholdslejren.

“Det er mit indtryk, at stemningen er god. Vi har haft nogle fremragende resultater hidtil i træningskampene”, siger Ehlers, der forventer at blive testet igen torsdag aften i Aalborg, mod den ene VM-vært fra Letland.

“Vi bliver sat på en kæmpe prøve mod letterne, der har deres bedste hold i flere år. Det bliver en god generalprøve for os”.

Danmarks første seks kampe til VM
Danmarks første seks kampe til VMFlashscore

Den endelige VM-trup begynder så småt at falde på plads for Heinz Ehlers og resten af teamet. Tilgangen af Winnipeg-stjernen, og landstrænerens søn, Nicolaj Ehlers har meldt at han kommer til VM.

Hans klub Winnipeg Jets har dog betinget sig, at Nicolaj Ehlers først spiller kamp til slutrunden og ellers kun deltager i træning. Om tilføjelsen af NHL-spilleren siger Heinz Ehlers.

“Man kunne se hans betydning sidste år. Vi får noget kvalitet ind samt nogle spidskompetencer i vores powerplay”, siger Ehlers, der på det personlige plan også glæder sig over at have sin søn med til sin sidste slutrunde. 

“Trods et par veteraners stop i de sidste par år, så synes jeg vi står et fornuftigt sted”, siger landstræneren om holdet nuværende forfatning, der også har gjort Danmark attraktiv i forhold til de store nationer som testmodstander.

“Vi er blevet så attraktive, at mange gerne vil møde os. Letland inviterede os derover med alt betalt, men vi ønskede ikke en yderligere rejse så tæt på VM. De har så selv betalt alt i forbindelse med kampen torsdag, for at få lov til at komme og møde os”.

Efter landskampen torsdag aften mod Letlnad, byder weekenden på fri for truppen, inden de samles igen mandag for at spilles dagen efter mod Slovenien i Rødovre Centrum Arena.

Onsdag er der afrejse til Tampere, hvor Danmark skal i ilden mod Ungarn den 13. maj i den første VM-kamp.