NHL round-up: Maple Leafs slår tilbage mens Oilers fik hattrick fra Zach Hyman

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NHL round-up: Maple Leafs slår tilbage mens Oilers fik hattrick fra Zach Hyman
NHL round-up: Maple Leafs slår tilbage mens Oilers fik hattrick fra Zach Hyman
NHL round-up: Maple Leafs slår tilbage mens Oilers fik hattrick fra Zach HymanProfimedia
Toronto fik endelig skovlen under Boston, mens Vegas kom overraskende fra start i slutspillet om Stanley Cup

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs 2-3 (1-1 i serien)

I et spændende comeback udlignede Toronto Maple Leafs deres første runde i playoff-serien mod Boston Bruins med en 3-2 sejr natten til tirsdag. Max Domis præcise pasning fandt Auston Matthews, der udnyttede chancen og demonstrerede hvorfor han er en ligaens bedste.

Matthews, NHL's førende målscorer, spillede en afgørende rolle og bidrog med et mål og to assists sammen med Domi, der også fandt nettet.

Morgan Geekie og David Pastrnak scorede for Boston, mens John Tavares kom for tavlen for Toronto.

Maple Leafs brød en otte kampe lang stime af nederlag mod Bruins, der stammede tilbage fra november 2022, med målmand Ilya Samsonovs 27 redninger som en medvirkende faktor

Maple Leafs, der nu vil være ivrige efter at opretholde momentum, har nu hjemmebane i kamp 3 og 4 i Toronto.

Trods en stærk præstation af Bruins målmand Linus Ullmark, der lavede 30 redninger, kom Boston til kort og kunne ikke slå tilbage mod Toronto.

Dallas Stars - Vegas Golden Knights 3-4 (0-1 i serien)

Vegas Golden Knights begyndte forsvaret af deres Stanley Cup-titel med en imponerende 4-3 sejr over Dallas Stars.

Vegas' kaptajn Mark Stone scorede hurtigt efter to måneders fravær, mens Tomas Hertl imponerede i sin playoff-debut med en smart scoring.

Jonathan Marchessault og Brayden McNabb bidrog også med mål, mens målmand Logan Thompson leverede 27 redninger i sin postseason-debut.

Stone og Hertl udnyttede de eneste powerplays for Golden Knights.

På den anden side af isen kæmpede Dallas Stars for at følge med. Selvom de fik mål fra kaptajn Jamie Benn, Jason Robertson og Ryan Suter, var det ikke nok til at overvinde Golden Knights.

Målmand Jake Oettinger, der havde 11 redninger, kæmpede for at holde Vegas' angreb i skak, mens Stars forsøgte at komme tilbage i kampen. 

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings 7-4 (1-0 i serien)

Zach Hyman leverede tre mål og en assist i sit første postseason hattrick, mens Connor McDavid bidrog med fem assists, da Edmonton Oilers besejrede Los Angeles Kings 7-4 i kamp 1 af deres førsterundekamp i playoff-serien.

Adam Henrique, Ryan Nugent-Hopkins, Leon Draisaitl og Warren Foegele bidrog også med scoringer, mens Evan Bouchard noterede sig for fire assists for Oilers, der havde tabt den første kamp i deres sidste syv playoff-serier, og ikke havde vundet kamp 1 af en serie på hjemmebane siden 1990.

Stuart Skinner sluttede med 33 redninger.

Mikey Anderson, Adrian Kempe, Pierre-Luc Dubois og Trevor Moore scorede for Kings, der blev elimineret i første runde af Oilers i de foregående to sæsoner.

Cam Talbot havde 38 redninger.

Danske Frederik Andesen var også i kamp i nat. Det kan du læse mere om her.