NHL round-up: Boston blev sendt til tælling hjemme mens Rangers vinder lokalopgør

NHL round-up: Bostin blev sendt til tælling hjemme mens Rangers vinder lokalopgørProfimedia
Der var fire kampe i nat i verdens bedste ishockeyliga. Nikolaj Ehlers bidrog til underholdningen med en assist.

Boston Bruins - St. Louis Blues 1-5

St. Louis Blues imponerede med en overbevisende sejr på 5-1 over Boston Bruins natten til tirsdag. Kasperi Kapanen og Robert Thomas scorede begge i første periode, mens Joel Hofer stoppede imponerende 36 skud.

Blues der tidligere var otte point fra en wild-card-plads, brød en stime på tre nederlag i træk, og afsluttede med to sejre, efter fem kampe i træk på udebane.

Kevin Hayes, Brandon Saad og Alexey Toropchenko bidrog også til scoringen for St. Louis, der kun havde scoret tre mål i de seneste kampe.

David Pastrnak scorede for Bruins, der dog ikke kunne forhindre Blues i at forbedre deres imponerende rekord, når de fører efter første periode.

Boston blev buet af isen efter nederlaget, hvor målmand Jeremy Swayman havde 21 redninger

New York Rangers - New Jersey Devils 3-1

New York Rangers fortsatte deres sejrsgang med en stærk 3-1 sejr i The Hudson River Rivalry over New Jersey Devils.

Mika Zibanejad og Erik Gustafsson scorede begge i anden periode, mens Vincent Trocheck cementerede sejren med en scoring i tomt mål.

Rangers' målmand Jonathan Quick stoppede 20 skud og beviste sin værdi med sin 389. karrieresejr. Rangers, der nu er 14-3-2 i deres sidste 19 kampe, har etableret sig som en contender i denne sæson. Især på hjemmebane, hvor de har vundet 10 ud af deres sidste 11 kampe i Madison Square Garden.

Zibanejad brød sin måltørke og satte pucken i nettet for sin 20. sæsonmål, hvilket gør ham til den femte Rangers-spiller med syv på hinanden følgende sæsoner med mindst 20 mål.

Gustafsson øgede derefter føringen med et mål fra blueline, mens Trocheck's scoring sikrede sejren for Rangers.

Trods en sen scoring af Devils' Simon Nemec , blev det ved lige ved og næsten. Devils gav debut til målmand Kaapo Kahkonen, som blev hentet i San Jose fredag. Finnen havde 23 redninger.

Winnipeg Jets - Washington Capitals 3-0

Connor Hellebuyck viste igen sin klasse med 23 redninger og sikrede dermed sin fjerde shutout i sæsonen, da Winnipeg Jets besejrede Washington Capitals med 3-0.

Hellebuyck blev den fjerde målmand i denne sæson til at nå 30 sejre, og det var hans 36. karriereshutout.

Neal Pionk, Alex Iafallo og Kyle Connor leverede målene for Jets. Efter et nederlag mod Vancouver fik Jets vendt bøtten, hvilket resulterede i deres ottende sejr i de sidste 11 kampe.

På trods af en solid præstation af Capitals-målmand Charlie Lindgren, der lavede 26 redninger, var det Jets, der dominerede spillet fra start til slut. Holdets præstation blev yderligere styrket af tilføjelsen af Tyler Toffoli og Colin Miller, der blev hilst velkommen af fansene, og straks gjorde en forskel på isen.

Jets' tidlige føring gav dem momentum, som de udnyttede til at kontrollere spillet og sikre sejren. Connor's mål i tredje periode cementerede sejren for Jets, der viste, at de har potentiale til at konkurrere med de bedste hold i ligaen. Danske Nikolaj Ehlers noterede sig for en assist på kampens sidste mål.

Los Angeles Kings - New York Islanders 3-0

David Rittich stjal rampelyset med en strålende præstation, hvor han stoppede 26 skud og sikrede sin sjette karriereshutout, da Los Angeles Kings besejrede New York Islanders.

Rittich der startede for første gang siden den 26. februar, leverede en imponerende indsats og lukkede målet for Islanders, der havde vundet seks kampe i træk.

Kings angriber Adrian Kempe nåede 20-måls-mærket for tredje sæson i træk, og bidrog til sejren med et mål i anden periode. Trevor Moore og Phillip Danault scorede også for Kings, der afsluttede en homestand på fem kampe med tre sejre.

Special teams hos Los Angeles stod også stærkt i billedet, da de holdt Islanders væk fra scoring i fem powerplay-forsøg. Med sejren styrker Kings deres position i Pacific Division og ligger i øjeblikket til en slutspilsplads.

Russiske Ilya Sorokin havde 22 redninger for Islanders, der kæmper en indædt kamp for at komme i slutspillet.