Ishockey-VM 2024: Vi bringer dig ned på isen. Nyd turneringen med Flashscore

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ishockey-VM 2024: Vi bringer dig ned på isen. Nyd turneringen med Flashscore

VM i ishockey med Flashscore
VM i ishockey med FlashscoreFlashscore
Det 87. verdensmesterskab, som Tjekkiet er vært for for første gang i ni år, finder sted fra den 10. til den 26. maj. Seksten deltagende lande spiller i alt 64 kampe i Prag og Ostrava. Du kan følge det hele på Flashscores hjemmeside og app. Vi vil tilbyde dig en rig data-, nyheds- og multimedieservice til hver kamp. Se, hvad der ellers venter på dig.

Hovedsiden for dette års mesterskaber indeholder traditionelt en fuld tidsplan, tabeller og detaljerede statistikker. Omfattende nyhedsdækning vil blive tilbudt i en særlig sektion om VM i 2024.

Bedømmelser af ishockeyspillere

Hvem brillerede, og hvem var i undertal på isen? Spillerbedømmelser baseret på en række individuelle statistikker er ikke længere forbeholdt fodboldturneringer. Under mesterskaberne finder du også "ratings" på ishockeyspillernes profiler for de sidst spillede kampe. Snart vil de også være tilgængelige samlet i detaljerne for hver kamp.

Følg landsholdet fuldt ud, indstil dine notifikationer

Hvis du bruger Flashscore-appen på din Android-telefon, kan du indstille notifikationer for hvert hold separat under VM. Så du kan modtage notifikationer om det endelige resultat for alle deltagende lande, mens du for dit landshold kan vælge en detaljeret service i form af opstillinger, påmindelser før kampen eller scorede mål.

Sådan opsætter du notifikationer til dit yndlingshold

Statistik, pre-match og live-odds

Der er selvfølgelig en detaljeret datatjeneste med statistikker over skud, målmand, powerplay, vundne face-offs og endda scorede point. Alt dette er igen tilgængeligt for hver kamp på fanerne "Statistik" og "Spillerstatistik". Pre-match og live betting odds er også en del af informationsoversigten.

Omtaler