De Ligt rasende efter dommerfejl: "Jeg kan ikke forstå det"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

De Ligt rasende efter dommerfejl: "Jeg kan ikke forstå det"

Matthijs de Ligt diskuterer med dommer Szymon Marciniak efter den formodede udligning.
Matthijs de Ligt diskuterer med dommer Szymon Marciniak efter den formodede udligning.Profimedia
Matthijs de Ligt er rasende. Dommer Szymon Marciniaks hurtige offside-fløjt midt i Bayerns slutoffensiv efterlod hollænderen lamslået på Estadio Santiago Bernabéu.

"Jeg synes, at den scene er utrolig. Jeg kan ikke forstå det, man er nødt til at spille sig igennem det," fortæller Matthijs de Ligt på DAZN. Forsvarsspilleren rapporterede, at Marciniak havde undskyldt og tilføjede:

"Jeg vil ikke sige, at Madrid altid er heldige, men det gjorde forskellen i dag."

Thomas Tuchel kalder ligeledes beslutningen for en "katastrofe," og set i et større perspektiv sagde Bayern-træneren:

"Det var ekstremt uheldigt, alt gik op i en højere enhed i de sidste tre minutter. Det er man nødt til at forholde sig til."

Kort før afslutningen af de 15 minutters overtid fløjtede den normalt så selvsikre Marciniak for tidligt for offside på et Bayern-angreb, og de Ligts efterfølgende mål til den formodede udligning i Champions League-semifinalen mod Real Madrid talte derfor ikke. Det forblev 2-1 til spanierne, og drømmen om en ren tysk finale på Wembley blev knust.

DAZN-ekspert Michael Ballack var også målløs i starten, og da den tidligere Bayern-profil havde fundet sine ord igen, rettede han et klart angreb mod dommerteamet.

"Det er ikke ufortjent, men det er meget kontroversielt", kommer det fra Ballack.

"Det er en åbenlyst forkert beslutning. Linjedommeren begår den første fejl. Normalt skal han vente. Jeg ved ikke, hvorfor flaget kommer så tidligt her."