NHL Round-up: Fire danske points skaffer sejre til Pittsburgh og Winnipeg

Lars Eller og Pierre-Olivier Joseph jubler over sejren
Lars Eller og Pierre-Olivier Joseph jubler over sejrenProfimedia
Der var god dansk succes i nattens NHL-kampe, hvor Ehlers lavede to assists og Lars Ellers både udlignede og assisterede til sejrsmålet i overtid.

Vancouver Canucks - Pittsburgh Penguins 3-4 (OT)

Pittsburgh Penguins sikrede deres tredje sejr i træk med en 4-3 sejr i overtid mod Vancouver Canucks.

Erik Karlsson scorede det afgørende mål, assisteret af Lars Eller, mens Rickard Rakell nettede to mål, og Lars Eller tilføjede endnu et for Penguins.

Ellers mål i tredje periode udlignede til 3-3 og førte kampen til overtid. Den danske center sendte et håndledsskud højt i målet igennem tæt trafik. Tristan Jarry lavede 32 redninger for Pittsburgh.

J.T. Miller lavede et mål og en assist, Nils Hoglander og Brock Boeser scorede også for Vancouver, og Tyler Myers fik en assist. Thatcher Demko stoppede 36 skud.

Lars Eller mod Vancouver
Lars Eller mod VancouverFlashscore

Toronto Maple Leafs - Vegas Golden Knights 2-6

Vegas Golden Knights besejrede Toronto Maple Leafs med 6-2 og afbrød deres syv kampes sejrsstime. Jonathan Marchessault imponerede med to mål og en assist, mens William Karlsson bidrog med et mål og en assist.

Ivan Barbashev og Mason Morelli scorede inden for tre minutter i anden periode og byggede dermed en 2-0 føring op for Vegas. Adin Hill reddede 28 skud for Vegas, der også så Nicolas Roy score sent i kampen. Shea Theodore bidrog med tre assists. Tyler Bertuzzi og Ryan Reaves scorede for Toronto, mens Ilya Samsonov reddede 26 skud.

Vegas udnyttede chancerne effektivt og viste fornyet styrke efter en tidligere stime af nederlag.

Leafs' cheftræner Sheldon Keefe forlod banen efter en uenighed med dommerne, men nægtede at uddybe situationen i sin efterfølgende pressekonference.

Dansker Jonas Røndbjerg var ikke med for Vegas, da han for tiden er sendt til AHL-holdet i Henderson

Winnipeg Jets - St. Louis Blues 4-2

Sean Monahan scorede et mål og tilføjede en assist efter at have været ude med sygdom, hvilket hjalp Winnipeg Jets med at slå St. Louis Blues 4-2 og forlænge deres sejrsstime til fire kampe. Nikolaj Ehlers bidrog også med to assists i sejren.

Brenden Dillon, Kyle Connor og Alex Iafallo scorede også for Winnipeg, som har vundet syv af deres sidste otte kampe.  Laurent Brossoit reddede 36 skud.

Pavel Buchnevich og Brandon Saad scorede for Blues, som er 2-4-0 i deres seneste seks kampe. St. Louis-målmanden Joel Hofer fik sin første start i sin hjemby og stoppede 28 skud.

Jets' coach Rick Bowness roste Monahan, Ehlers og Alex Iafallo for deres præstation på anden kæde og bemærkede, at de har været en pålidelig enhed siden de blev sat sammen.

Winnipeg har nu vundet alle tre kampe mod Blues denne sæson, og holdet ser ud til at have fundet en stærk rytme, især med bidrag fra spillere som Monahan og Ehlers.