NHL round-up: New Jersey Devils i vildt comeback mens Eller scorede for Pittsburgh

Lars Eller (nr. 20)  lavede sit ottende sæsonmål
Lars Eller (nr. 20) lavede sit ottende sæsonmålProfimedia
Tyler Toffoli (31) afsluttede sit sjette hattrick i karrieren med at score 2:35 inde i overtiden, da New Jersey Devils vandt en vild 6-5-sejr over Vegas Golden Knights natten til tirsdag

Devils satte en 3-1-føring over styr, men kom senere tilbage efter at have været nede med 5-3.

Curtis Lazar scorede to gange, inklusive det udlignende mål midtvejs i tredje periode, og Nico Hischier scorede også for Devils, som havde tabt tre af deres seneste fire kampe. Vitek Vanecek reddede 27 gange for at vinde.

Jonathan Marchessault scorede to gange for Golden Knights, som fik stoppet deres sejrsstime på tre kampe, og tabte for syvende gang i træk på udebane. Chandler Stephenson, Nicolas Roy og Pavel Dorofeyev scorede også for Vegas. Logan Thompson tillod seks mål på 38 skud.

Boston Bruins - Winnipeg Jets 4-1

Charlie Coyle scorede sejrsmålet og tilføjede en assist, mens Jeremy Swayman lavede 11 af sine 20 redninger i tredje periode, da Boston besejrede Winnipeg.

Coyles mål med 1:34 tilbage i første periode indledteen stribe med tre mål, som lukkede kampen for Boston, der vandt sin femte sejr i træk. Bruins, der fører Atlantic Division, er 6-0-3 i deres seneste ni kampe.

Vladislav Namestnikov scorede det enlige mål, og Connor Hellebuyck lavede 17 stop for Winnipeg, som ikke havde lukket mere end tre mål ind i sine foregående 34 kampe. Det var den sjette længste stime i NHL's historie.

Danske Nikolaj Ehlers assisterede på Jets enlige scoring.

Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks 2-0

Thatcher Demko holdt sin femte shutout i sæsonen, da værterne fra Vancouver slog Chicago og rykkede op på førstepladsen i ligaen. Canucks har vundet otte ud af ni kampe (8-0-1) og er inde i en 16-2-3 stime.

Mens Demko havde 31 redninger - et dusin af dem i tredje periode - for at få sin ottende shutout i karrieren, scorede Pius Suter og Quinn Hughes. Andrei Kuzmenko samlede to assists.

Petr Mrazek stoppede 27 skud for Blackhawks, som er blevet holdt nede på to eller færre mål i 10 af deres seneste 12 kampe.

Nashville Predators - Florida Panthers 1-4

Sam Bennett havde tre assists, og Florida scorede tre mål i tredje periode og vandt på udebane over Nashville.

Sejren afsluttede Panthers' stime på fire nederlag i træk (0-2-2) og fortsatte deres gode form på udebane. Florida har vundet sine seneste seks udekampe og er blandt NHL's førende med 32 point på udebane i denne sæson.

Jeremy Lauzon scorede det eneste mål for Predators, som er 1-3-0 i deres seneste fire kampe.

Arizona Coyotes - Pittsburgh Penguins 5-2

Jason Zucker lavede et mål og en assist mod sit tidligere hold, da Arizona besejrede Pittsburgh i Tempe, Ariz.

Pittsburgh havde vundet 11 kampe i træk mod Coyotes siden den 7. november 2017.

Lars Eller og Sidney Crosby scorede for Penguins, som har tabt fire ud af fem kampe (1-2-2).

Los Angeles Kings - San Jose Sharks 3-4 (SO)

Kaapo Kahkonen lavede 44 redninger og stoppede begge forsøg i shootout for at hjælpe San Jose med at slå Los Angeles.

Fabian Zetterlund, William Eklund og Justin Bailey scorede for San Jose, som har vundet to i træk for første gang siden 5.-7. december.

Quinton Byfield havde et mål og en assist, Trevor Moore og Drew Doughty scorede også, Kevin Fiala havde to assists, og David Rittich havde 24 redninger for Kings, som er 2-6-5 i deres seneste 13 kampe.