NHL round-up: Brad Marchand og Artemi Panarin sætter hattricks på tavlen

Artemi Panarin (nr. 10) lavede hattrick mod Sharks
Artemi Panarin (nr. 10) lavede hattrick mod SharksPhoto by BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Brad Marchand scorede hattrick i tredje periode, da Boston Bruins kom tilbage. Panarin lavede også tre mål, i en målrig kamp mod Sharks.

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 3-1

Bruins-kaptajnen ændrede en truende nederlag efter to perioder og scorede tre mål i træk - heraf to i powerplay - i løbet af mindre end seks minutter. Fire af Marchands 11 mål i denne sæson er kommet i løbet af de seneste to kampe efter en måltørke på otte kampe. Hattricket var det sjette i hans karriere.

Charlie McAvoy assisterede på hvert af Marchands to sidste mål i sin NHL-kamp nr. 400 i karrieren. Jeremy Swayman lavede 24 redninger for Bruins, som har vundet tre kampe i træk, siden de tabte i mandags i Columbus.

Boone Jenner scorede Blue Jackets' enlige mål, og Spencer Martin stoppede 25 skud, da Columbus indkasserede sit tredje nederlag i fem kampe.

New York Rangers - San Jose Sharks 6-5

Artemi Panarin lavede sit femte hattrick i karrieren, og samlede fire point op i kampen, da værterne fra New York vandt en vild sejr over San Jose.

Panarin scorede New Yorks to første mål og fik derefter hattricket 4:41 inde i tredje periode, som gav Rangers en 5-3 føring. Han afsluttede sin store aften med at assistere til K'Andre Millers scoring til 6-3. Det var Panarins 19. firepointskamp i karrieren og den 12. med Rangers.

Anthony Duclair, Ryan Carpenter og Jacob MacDonald scorede Sharks' tre første mål. Fabian Zetterlund og Alexander Barabanov scorede med 72 sekunders mellemrum i tredje, da Sharks gjorde det til en et-måls kamp med omkring fire minutter tilbage.

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks 4-1

Marco Rossi scorede et par mål da Minnesota vandt over Chicago natten til mandag

Mats Zuccarello tilføjede et mål og to assists for Wild, som forbedrede sig til 3-0, siden holdet fyrede træner Dean Evason og erstattede ham med John Hynes. Taylor Raddysh scorede det enlige mål for Chicago, som tabte deres tredje kamp i træk.

Wilds målmand Marc-Andre Fleury stoppede 28 ud af 29 skud og vandt. Det var hans 548. sejr i karrieren, og han er nu tre sejre fra at matche Patrick Roy på andenpladsen på alle tiders liste.

Buffalo Sabres - Nashville Predators 1-2

Juuse Saros lavede 34 redninger da Nashville besejrede Buffalo.

Filip Forsberg og Yakov Trenin scorede for Predators, som havde tabt to kampe i træk efter at have vundet seks i træk. Saros lavede 12 redninger i tredje periode, da Nashville beskyttede deres 2-1 føring.

Victor Olofsson scorede for Sabres, som har tabt tre kampe i træk og dermed har deres længste nederlagsserie i sæsonen. Ukko-Pekka Luukkonen lavede 27 redninger. Olofssons mål kom på et straffeslag.

Colorado Avalanche - Los Angeles Kings 1-4

Quinton Byfield scorede to mål for Los Angeles, som slog Colorado på udebane.

Trevor Moore og Drew Doughty scorede også, Adrian Kempe havde to assists, og Cam Talbot lavede 20 redninger for Kings, som har vundet seks af deres seneste syv kampe.

Josh Manson scorede, og Alexandar Georgiev lavede 34 redninger for Avalanche, som har tabt tre kampe i træk (0-1-2) og spillede uden stjerneforsvareren Cale Makar, som sad ude med en lower body injury.