NHL round-up: Kings-legenden Jonathan Quick hjælper Rangers til sejr over tidligere klub

New York Rangers' målmand Jonathan Quick bliver hyldet som first star i 4-1-sejren over Los Angeles Kings. Reuters
Jonathan Quick havde 25 redninger i sin første kamp mod sit tidligere hold, da værterne fra New York Rangers sluttede sæsonens første nederlagsserie, med en 4-1-sejr over Los Angeles Kings natten til mandag.

Mika Zibanejad scorede et powerplay-mål i anden periode, og Jonny Brodzinski scorede også i overtal i en kaotisk tredje periode, hvor holdene tilsammen fik 38 strafminutter, herunder 10 minutters udvisning til Zibanejad og Los Angeles-angriberen Kevin Fiala.

Jimmy Vesey scorede det, der viste sig at blive matchvinderen sent i anden halvleg, da Rangers kom tilbage efter at have tabt med fire mål i træk til Ottawa og Washington. Rookien Will Cuylle scorede i tredje periode for New York, og Vincent Trocheck samlede tre assists.

Phillip Danault scorede i powerplay for Los Angeles i tredje periode, efter at have fået en puck i ansigtet i første periode, men Kings fik deres første regulære nederlag på udebane. De oplevede også, at deres stime af point i sæsonen sluttede på 12 kampe. Los Angeles' målmand Pheonix Copley tillod fire mål på 27 skud.

Edmonton Oilers - New Jersey Devils 4-1

Forsvarsspilleren Evan Bouchard scorede og forlængede sin pointstime til 11 kampe, og Calvin Pickard havde 14 af sine 26 redninger i tredje periode, da Edmonton vandt sin syvende sejr i træk.

Connor McDavid og Evander Kane lavede hver et mål og en assist, og Derek Ryan scorede også for Oilers, som er 10-3-0 efter at have startet 2-9-1. Bouchards ottende sæsonmål og 16. point i de seneste 11 kampe, gjorde det til 2-0 sent i anden periode - og hjalp også Edmonton med at vinde sin syvende sejr i træk på hjemmebane.

I sin tredje kamp og anden start for Edmonton, blev Pickard ikke for alvor testet i de første to perioder. Men han var klar til opgaven i tredje periode, hvor Devils pressede på og fik scoret ved Jesper Bratt. Akira Schmid lavede 26 redninger for New Jersey, som tabte for blot anden gang i otte kampe.

Chicago Blackhawks - Washington 2-4

Nic Dowd scorede to gange og hjalp dermed Washington med at besejre Chicago.

Dylan Strome scorede sit 11. sæsonmål for Capitals, som har vundet to i træk efter at have tabt tre i træk (0-2-1). Beck Malenstyn havde to assists, og Darcy Kuemper lavede 32 redninger. Alex Ovechkin stod for sin 11. assist, men måtte se sin måltørke fortsætte til 10 kampe, hvilket er hans højeste i karrieren.

Philipp Kurashev lavede et mål og en assist for Blackhawks, som havde vundet to kampe i træk for første gang i denne sæson. Connor Bedard havde to assists, og Arvid Soderblom havde 23 redninger. Begge hold spillede den anden af to back-to-backs.

Seattle Kraken - Minnesota Wild 0-3

Matt Boldy fortsatte sin offensive opblomstring, og målmand Filip Gustavsson reddede 24 gange og holdt sin anden shutout i sæsonen, da Minnesota besejrede værterne Seattle.

Marco Rossi scorede også, og Joel Eriksson Ek tilføjede et tomt mål med 3,9 sekunder tilbage for Wild, som stoppede en stime på to kampe og forbedrede sig til 5-2-0, siden John Hynes erstattede Dean Evason som træner.

Joey Daccord stoppede 23 af 25 skud for Seattle, som led sit ottende nederlag i træk (0-6-2).

Oliver Bjorkstrand havde fire skud på mål, men endte også med -3 i plus/minus statistikken.

Columbus Blue Jackets - Florida Panthers 2-5

Aleksander Barkov scorede et mål og lavede to assists for Florida, i sejren over værterne fra Columbus.

Gustav Forsling havde et mål og en assist, og Sam Reinhart havde fire assists for Panthers, som er 5-1-1 i deres seneste syv kampe. Floridas Anthony Stolarz lavede 17 redninger.

Yegor Chinakhov og Dmitri Voronkov scorede mål, og Jet Greaves lavede 31 redninger for Blue Jackets, som har tabt seks af deres seneste ni kampe.

Anaheim Ducks - Winnipeg Jets 2-4

Gabe Vilardi scorede fra lang afstand med 1:49 tilbage, og Winnipeg øgede sin sejrsstime til fire kampe med en comeback-sejr over Anaheim.

Mark Scheifele scorede et mål i tomt net for Jets med 29 sekunder tilbage, mens Nino Niederreiter og Morgan Barron også scorede mål i tredje periode for Winnipeg, som var bagud 2-0 tidligt i sidste periode. Connor Hellebuyck havde 25 redninger for Jets, som har vundet ni af deres seneste 12 kampe.

Alex Killorn og Adam Henrique scorede, og Gibson havde 27 redninger, da Ducks fik forlænget deres nederlagsserie til fire kampe og er gået fra 1-11 siden 15. november.

Nikolaj Ehlers assisterede på Winnipegs sidste mål, og havde selv tre skud på mål.

Montreal Canadiens - Nashville Predators 1-2

Colton Sissons scorede begge Nashvilles mål på assists fra Roman Josi, da de slog værten Montreal.

Predators opbyggede en føring på to mål, og holdt derefter fast i sejren. Nashvilles målmand Juuse Saros havde 36 redninger, herunder alle 14 i tredje periode, mens Montreal pressede febrilsk på for at få det afgørende mål. Predators har vundet fire ud af fem kampe og 10 ud af 13.

Jake Evans svarede igen for Canadiens, som har to sejre i deres seneste seks kampe (2-3-1). Målmand Jake Allen stoppede 30 skud og har ikke vundet i syv kampe i træk. Han vandt sidst den 28. oktober.