NHL round-up: Capitals vinder over Flames mens Devils taber igen

Matthew Phillips håndterer pucken mod Calgary Flames i anden periode.
Matthew Phillips håndterer pucken mod Calgary Flames i anden periode.Reuters
Evgeny Kuznetsov scorede sejrsmålet i straffeslagskonkurrencen, da værterne fra Washington Capitals udlignede et tomålsunderskud og vandt 3-2 over Calgary Flames mandag.

Den tidligere Flames-forward Matthew Phillips scorede et mål og en assist, og Connor McMichael scorede også for Capitals. Målmand Darcy Kuemper havde 38 redninger i kampen. I straffeslagskonkurrencen stoppede han Jonathan Huberdeaus tilbud, mens Yegor Sharangovich og Nazem Kadri ramte målrammen.

Dillon Dube og Adam Ruzicka lavede hver et mål og en assist for Flames, mens Noah Hanifin lavede to assists. Målmand Jacob Markstrom stoppede 21 skud i overtiden.

Kuznetsov, den første spiller i shootout, skøjtede langsomt mod målet, før han løftede pucken i nettet.

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings 0-4

James Reimer havde 23 redninger i sin Detroit-debut, da Red Wings slukkede lyset for Columbus.

Shayne Gostisbehere, Michael Rasmussen, Dylan Larkin og Andrew Copp scorede målene for Detroit, som har vundet to kampe i træk efter et nederlag til New Jersey i sæsonåbningen.

Spencer Martin stoppede 24 skud for Blue Jackets. Columbus har tabt to af sine første tre kampe i sæsonen.

New Jersey Devils - Florida Panthers 3-4

Sam Reinhart scorede to gange, og Sergei Bobrovsky stoppede 31 skud, og skaffede dermed sejren til Florida.

Devils var bagud 4-0, før de scorede tre ubesvarede mål i tredje periode, men Florida holdt fast i sejren. Carter Verhaeghe og Niko Mikkola scorede også for Panthers, som fik deres første sejr i denne sæson.

Vitek Vanecek lavede 26 redninger for Devils, som tabte deres anden kamp i træk. Erik Haula, Michael McLeod og Jesper Bratt scorede for New Jersey. Haula og Bratt tilføjede hver en assist.

New York Rangers - Arizona Coyotes 2-1

Vincent Trocheck scorede et afgørende powerplay-mål med 11:34 tilbage, og New York fik en succesfuld hjemmebaneåbning med sejren over Arizona.

Chris Kreider scorede sit fjerde sæsonmål i den første periode, da Rangers forbedrede sig til 2-1-0 under den nye træner Peter Laviolette. Igor Shesterkin havde 26 redninger i sejren. Blandet andet nappede russeren et straffeslag, med fem minutter tilbage af kampen.

Clayton Keller scorede i powerplay for Arizona, som mislykkedes i forsøget på at åbne en sæson med tre sejre i træk for første gang siden 3-0-0 i 2015-16. Connor Ingram stoppede 26 skud i sin sæsondebut.

Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks 1-4

Corey Perry scorede det afgørende mål i anden periode, og Chicago besejrede Toronto.

MacKenzie Entwistle, Tyler Johnson og Taylor Raddysh scorede også for Blackhawks, som havde tabt to af deres første tre kampe i sæsonen. Andreas Athanasiou havde to assists for Chicago, mens Arvid Soderblom havde 34 redninger i sejren.

John Tavares scorede for Toronto, som vandt sine to første kampe i sæsonen. Joseph Woll stoppede 27 skud i nederlaget.