Lars Eller og Penguins smider 2-0-føring og taber sæsonåbner i NHL

Lars Eller var med i opspillet til det første mål, men det var ikke nok til at få sejren i sidste ende.Timothy T. Ludwig/Reuters/Ritzau Scanpix
Det så godt ud til at starte med for danske Lars Eller og Pittsburgh i kampen mod Chicago Blackhawks, men det endte dog i et nederlag i sæsonens første kamp.

Lars Eller og Pittsburgh Penguins tabte natten til onsdag sæsonens åbningskamp med 4-2 på hjemmebane til Chicago Blackhawks.

Det skete, efter at de ellers var kommet foran med 2-0.

Bryan Rust bragte Penguins foran 1-0 i første periode, hvor Eller fik den sekundære assist, før Sidney Crosby gjorde det til 2-0 i anden periode.

Ryan Donato reducerede til 2-1 før tredje periode, hvor Blackhawks for alvor fik gang i spillet.

Cole Guttman scorede først til 2-2, hvorefter Jason Dickinson og Nick Foligno bragte hjemmeholdet foran med henholdsvis 3-2 og 4-2.

Danske Oliver Bjorkstrand er også i aktion for Seattle Kraken, der møder Golden Knights på udebane.