Ehlers og Jets smider føringer og samlet forspring

Nikolaj Ehlers og Jets måtte indkassere et sent nederlag.
Nikolaj Ehlers og Jets måtte indkassere et sent nederlag.MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Nikolaj Ehlers og hans ishockeyklub, Winnipeg Jets, mistede natten til onsdag føringen i slutspilsserien mod Colorado Avalanche.

På hjemmebane tabte Winnipeg Jets med 2-5, og dermed udlignede Colorado Avalanches til sammenlagt 1-1 i serien, der spilles bedst af syv kampe.

Winnipeg førte ellers med både 1-0 og 2-1, men Colorado sluttede anden periode bedst af og ændrede 1-2 til 4-2 i de sidste seks minutter.

I tredje periode havde Ehlers med fem minutter tilbage en stor chance for at reducere til 3-4, men den russiske keeper Alexandar Georgiyev reddede forsøget.

Det blev vitalt, mener Colorado-spilleren Josh Manson.

"Den redning, han lavede på Ehlers til sidst, var den redning, vi havde brug for. Han spillede fantastisk hele kampen," siger Manson om Georgiev ifølge Reuters.

I stedet for reducering udbyggede udeholdet sejren ved at score i et tomt mål i sidste minut.

Tredje kamp i ottendedelsfinalen spilles natten til lørdag dansk tid.

Winnipeg har haft hjemmebane i de to første kamp, nu skal de næste to spilles med Colorado som vært.

Skulle Winnipeg ryge ud i denne omgang, er der større sandsynlighed for, at Ehlers slutter sig til det danske landshold, der tager hul på VM 11. maj.