I storform før slutspillet: Ehlers står for to assister i Winnipegs gigantsejr

Forleden rundede Nikolaj Ehlers 200 scoringer i NHL.
Forleden rundede Nikolaj Ehlers 200 scoringer i NHL.Matthew Stockman/Getty Images via AFP
Winnipeg Jets lader til at have fundet storformen, før det snart går løs i NHL-slutspillet.

Nikolaj Ehlers' klub ydmygede Colorado Avalanche med 7-0 på udebane, og danskeren fik også selv markeret sig.

Den danske forward kom ikke på tavlen med mål, men stod for assister ved åbningsmålet efter fem minutter og siden ved scoringen til 6-0 i slutningen af anden periode.

Stillingen var 7-0 allerede før tredje periode, men Colorado slap i kampens sidste del for flere ydmygelser foran eget publikum.

Winnipeg har haft en forrygende april indtil videre. Seks ud af seks sejre er det blevet til.

Da kom holdet fra en forfærdelig periode med seks nederlag i træk.

Med den seneste storsejr presser Winnipeg sig forbi netop Colorado i stillingen.

Her ligger Winnipeg nu nummer tre i Western Conference med 106 point for 80 kampe.

Grundspillet består af 82 runder, inden der i den kommende weekend tages hul på slutspillet.