Ehlers og Eller scorer og assisterer i sikre NHL-sejre

Der var danskerdong i nattens NHL-kampe.
Der var danskerdong i nattens NHL-kampe.BRUCE BENNETT/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
De danske ishockeystjerner Nikolaj Ehlers og Lars Eller kom begge på tavlen med både mål og assist, da deres respektive klubber, Winnipeg Jets og Pittsburgh Penguins, hentede komfortable sejre i NHL natten til fredag dansk tid.

Winnipeg vandt med 5-2 hjemme over Calgary Flames, og her fik Ehlers ellers ikke den bedste start på kampen, da han efter blot to minutter tegnede sig for opgørets første tominutters udvisning.

Han tog dog revanche efter et kvarter, da han blev spillet fri foran mål og sendte pucken ind til 2-1.

På nogenlunde samme tidspunkt i anden periode stod han for en assist, da Tyler Toffoli bragte hjemmeholdet på 3-2.

I tredje periode scorede Gabriel Vilardi to gange og fuldendte dermed sit hattrick.

Med sejren sikrede Jets sin plads i slutspillet. Holdet ligger nummer fire i Western Conference med 98 point for 76 kampe.

Pittsburgh Penguins med Lars Eller kæmper fortsat med at nå med i slutspillet og tog i hvert fald et skridt i den rigtige retning ved at vinde udekampen mod Washington Capitals med 4-1.

Lars Eller kom allerede i kampens andet minut på tavlen med en assist mod sin tidligere klub.

Med to minutter tilbage af kampen scorede han til 4-1 i et tomt mål, da Washington satsede alt for at iscenesætte et comeback.

Med sejren ligger Pittsburgh nummer 11 i Eastern Conference med 81 point for 76 kampe.