Danskere markerer sig med mål og redninger på isen i NHL

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Danskere markerer sig med mål og redninger på isen i NHL
Nikolaj Ehlers scorede natten til mandag sæsonmål nummer 20 for NHL-mandskabet Winnipeg Jets.
Nikolaj Ehlers scorede natten til mandag sæsonmål nummer 20 for NHL-mandskabet Winnipeg Jets. Kirk Irwin/Getty Images via AFP
De danske spillere i Nordamerikas bedste division for ishockey, NHL, har søndag markeret sig godt og grundigt med både mål, assister og redninger.

I delstaten Ohio var 28-årige Nikolaj Ehlers og hans hold, canadiske Winnipeg Jets, på besøg ved Columbus Blue Jackets.

Ved stillingen 1-0 til Winnipeg Jets fik den aalborgensiske venstrewing pucken med næsten frit udsyn til nettet og sendte den hårdt og bestemt forbi Elvis Merzlikins i Blue Jackets-målet.

Ehlers nåede desuden at notere sig for en assist til Tyler Toffolis 3-0-mål, inden Winnipeg Jets til lyden af buzzeren kunne skøjte en 6-1-sejr i hus.

I Pittsburgh havde Lars Eller og Pittsburgh Penguins besøg af Detroit Red Wings, hvor Eller og Penguins med en sejr holdt liv i slutspilsdrømmen.

Den 34-årige center var med i opspillet til Valtteri Puustinens 3-1-mål, inden han selv gjorde det til 5-2 på et powerplay, efter at Red Wings' Michael Rasmussen fik gult for cross-checking.

Pittsburgh vandt kampen 6-3 og har nu fem point op til slutspilspladserne i NHL's østlige halvdel.

I den canadiske hovedstad gæstede Carolina Hurricanes og Frederik Andersen Ottawa Senators og tog en 7-2-sejr.

Målvogteren fra Herning er stadig ved at finde tilbage til regelmæssig spilletid, efter at han sidste år fik en blodprop og måtte holde sig fra isen i længere tid.

Søndag aften procederede danskeren for sin skarphed ved at tilbringe samtlige af kampens 60 minutter i målet for Carolina. Han diskede op med imponerende 32 redninger og en redningsprocent på 93,8.

Andersen og Carolina ligger på fjerdepladsen i NHL's østlige konference med fem point ned til Toronto Maple Leafs på sjettepladsen.