NBA: Celtics vinder over Bulls og forlænger sejrsstimen til ni kampe

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NBA: Celtics vinder over Bulls og forlænger sejrsstimen til ni kampe
Celtics' sejrsstime fortsatte
Celtics' sejrsstime fortsatteAFP
Boston Celtics forlængede deres sejrsstime i NBA til ni kampe med en sejr på 124-113 over Chicago Bulls lørdag samtidig med, at Houston Rockets vandt deres ottende sejr i træk med 147-119 over Utah.

Sam Hauser lavede syv af Celtics' 21 tre-pointere og missede kun én gang på vej mod sine 23 point.

Al Horford scorede også 23, mens Jayson Tatum - tilbage efter at have siddet ude i sejren over Pistons i Detroit i fredags - førte an med 26.

Med Tatum tilbage var det Jaylen Browns og Kristaps Porzingis ' tur til at restituere, men Celtics fortsatte ufortrødent.

Horford scorede fem trepointsscoringer, og Celtics, som førte 95-92 ved begyndelsen af fjerde quarter, trak ubarmhjertigt fra.

De tog en 10-points føring på Tatums layup med lidt over tre minutter tilbage, og en Hauser tre-pointer udvidede føringen til 13 med 1:29 tilbage på uret.

DeMar DeRozan blev topscorer med 28 point, men Bulls tabte deres anden kamp i træk.

"At spille mod hold som Chicago er en god test for slutspillet på grund af deres evne til at løbe, deres evne til at påvirke spillet med turnovers, point fra turnovers, offensive rebounds, frikast," sagde Celtics' træner Joe Mazzulla. "De tester dig på marginalerne."

Mazzulla sagde, at Bostons 12-3 fordel i offensive rebounds og deres evne til at begrænse Bulls til 11 frikastforsøg var "opskriften på succes."

Celtics er nu to sejre fra at udligne deres sæsonbedste sejrsstime på 11 kampe.

Deres statistik lyderpå 57-14 i ligaen og fører Eastern Conference med 11,5 kampe over Milwaukee Bucks.

Rockets kæmper i mellemtiden for deres liv efter sæsonen. Deres sejrsstime på otte kampe er den længste siden 2019, og den skyldes i høj grad Jalen Green, som scorede 41 point mindre end en uge efter at have lavet 42 i en sejr over Washington.

"Det betyder ikke rigtig noget, hvis vi ikke kommer i slutspillet," sagde Green om sin formkurve.

Green satte syv tre-pointere, og Fred VanVleet ramte 10 tre-pointere i Rockets' imponerende sejr. 

VanVleet, som slog James Harden og Chandler Parsons i Rockets' rekord for tre-pointere i en kamp, sluttede med 34 point.

"Jeg havde det godt efter det første skud," sagde VanVleet. "Når den går ind på den måde, og du får gode muligheder, finder holdkammeraterne dig på gode steder."

Rockets var allerede foran 47-23 i det første minut af andet quarter, da Houstons Jabari Smith Jr. og Utahs Kris Dunn blev smidt ud efter en kontrovers.

Houstons træner Ime Udokoa sagde, at han troede, at skænderiet var et efterspil til en dårlig stemning mellem de samme to spillere i en kamp i januar.

Suns udraderer Spurs

I andre kampe scorede Devin Booker 32 point for Phoenix Suns i en sejr på 131-106 over Spurs i San Antonio.

Kevin Durant lavede 25 point, og Bradley Beal lavede 13 point og 12 assists for Phoenix, som duellerer stærkt med Sacramento Kings og Dallas Mavericks i kampen om den sjette og sidste automatiske slutspilsplads i vest.

Kings vandt 109-107 over Magic i Orlando, hvor De'Aaron Fox' 31 point inkluderede to frikast, som bragte Sacramento foran med ét med 21,2 sekunder tilbage.

Keon Ellis tilføjede endnu et frikast, og Orlandos Paolo Banchero missede en tre-pointer til allersidst.

Domantas Sabonis lavede 21 point og 14 rebounds for Sacramento, og det var hans 53. double-double i træk, hvilket er den længste stime siden ABA-NBA-fusionen i 1976, som Kevin Love har præsteret.

I New York førte Donte DiVincenzos 31 point Knicks til en sejr på 105-93 over rivalerne fra Brooklyn Nets.

Miles McBride scorede 26 point for Knicks, som trak fra i fjerde quarter og gav Nets det sjette nederlag i træk.