Miami Heat, i fodsporene på Knicks fra 1999 med Jimmy Butler i spidsen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Miami Heat, i fodsporene på Knicks fra 1999 med Jimmy Butler i spidsen
Jimmy Butler blokerer RJ Barrett under Miami-Knicks-kampen.
Jimmy Butler blokerer RJ Barrett under Miami-Knicks-kampen.
Getty Images via AFP
Miami Heat slog New York Knicks med 109-101 natten til tirsdag og bragte sig dermed foran 3-1 i Eastern Conference-semifinalen.

Miami Heats stjernespiller Jimmy Butler (33) skal sammen med resten af Miami-holdet forsøge at skabe en kæmpe sensation i NBA i denne sæson - nemlig at nå NBA-finalerne efter at være endt som nummer otte i den regulære sæson.

Heat har imponeret i slutspillet, og de har vist sig at være en faktor, som man skal regne med, når man på den måde kommer fra baghjul.

Butler har et scoringsgennemsnit på 34,4 point pr. kamp i de syv kampe, han har spillet siden afslutningen af den regulære sæson. Derudover leverer han også 6,4 rebounds og 4,4 assists. Butlers succesrate på trepointsforsøg er steget fra 35 procent til 40 procent. Det er endnu et tegn på, hvorfor han er en af de mest afgørende spillere i ligaen.

Tilbage i 2020 lykkedes det dem at fremtvinge Game 6 i finalen mod Los Angeles Lakers efter flotte og mindeværdige præstationer fra den tidligere Marquette University-student. Det lykkedes dem dog ikke at blive det første hold til at vinde ringen efter at have været seedet som nummer fem.

Nu er udfordringen meget større. De slog de Eastern Conference-topholdet Milwaukee Bucks ud i første runde med 4-1. I den serie satte Butler karrierens højeste slutspilsscorer med 56 point og scorede 42 point i en anden kamp for at slå et af de mest frygtindgydende hold i NBA ud af slutspillet.

Kan gøre det umulige

Den sejr mod mestrene fra 2021 har fået tilhængerne til at drømme om at opnå en hidtil uhørt bedrift: at vinde titlen efter at være endt som nummer otte i den regulære sæson. For at nå dertil skal de først nå finalen, hvilket kun Knicks fra 1999 formåede at gøre.

Det bliver afgørende for Miami, at Jimmy Butler kan fortsætte sin storform.

Om Butler endnu en gang levere en magisk indsats - det får NBA-fansene at se natten til torsdag, hvor Miami Heat skal på besøg hos New York Knicks for at spille kamp fem. Hvis Heat vinder, så er de klar til den næste runde.