NBA roundup: Lakers slår Warriors og Knicks udligner i kampen mod Heat

En sand opvisning af Anthony Davis sikrede Lakers sejren.
EZRA SHAW/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Det er i denne fase af sæsonen, at de stærkeste hold i NBA skal findes, og der er derfor mange intense og tætte kampe. To af de kampe blev spillet natten til onsdag.

Anthony Davis scorede 30 point og stod i spidsen for et defensivt mesterværk, da Los Angeles Lakers tirsdag besejrede Golden State Warriors 117-112 på udebane og bragte sig i front med 1-0 i deres playoffserie i Western Conference.

Det længe ventede opgør mellem de to californiske glamourklubber levede op til hypen, da Lakers formåede at bringe sig foran 1-0 i playoffserien.

Lakers så ud til at være på vej mod sejren, da de var kommet foran med 14 point med mindre end seks minutter tilbage af fjerde quarter.

Warriors kom dog buldrende tilbage med et væld af trepointscoringer, og Stephen Curry fik udlignet til 112-112 efter 14 Warriors-point i træk med 1 minut og 38 sekunder tilbage.

Men netop som det så ud som om, at Warriors var ved at opbygge et ustoppeligt momentum, omgrupperede Lakers sig og snuppede sejren.

Et layup af D'Angelo Russell bragte dem igen foran med 114-112, inden et frikast af LeBron James øgede Lakers-føringen til tre point.

Jordan Poole missede derefter et afgørende trepointforsøg med 9,7 sekunder tilbage, inden Lakers trak to frikast til den tyske landsholdsspiller Dennis Schröder, som sikrede Lakers sejren.

Knicks udlinger

Jalen Brunson (26) scorede 30 point, da New York Knicks besejrede Miami Heat med 111-105 point og udlignede deres semifinaleserie i Eastern Conference-slutspillet til 1-1.

Brunson var banens, da Knicks overvandt et stærkt Miami-mandskab, der spillede uden den skadede talisman Jimmy Butler.

En spændende og intens duel, hvor føringen skiftede hele 16 gange i løbet af kampen, blev endelig afgjort i fjerde quarter, da Knicks fik sat en god scoringsstime sammen.

Knicks endte med at vinde det sidste quarter med 35-28, hvilket gav dem sejren. Alting er derfor helt lige mellem de to mandskaber, inden de spiller tredje kamp på lørdag.