Amerikansk medie: LeBron James overvejer fremtiden efter Lakers' slutspilsexit

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Amerikansk medie: LeBron James overvejer fremtiden efter Lakers' slutspilsexit
Rapporter hævder, at LeBron overvejer at trække sig tilbage.
Rapporter hævder, at LeBron overvejer at trække sig tilbage.
Profimedia
LeBron James (38) overvejer angiveligt at trække sig tilbage fra basketball, efter at Los Angeles Lakers mandag blev fejet ud af NBA-slutspillet af Denver Nuggets.

ESPN rapporterede, at LeBron overvejede at "gå væk" fra sporten, efter at Lakers' nederlag trak tæppet ned for hans 20. sæson i ligaen.

Chris Haynes, en reporter for den amerikanske kanal TNT, sagde i et separat tweet med henvisning til ligakilder, at James' pensionering var "under overvejelse."

LeBron selv gav næring til spekulationerne om sin fremtid i en kryptisk pressekonference efter kampen, hvor han sagde, at han planlagde at tage sig tid til at reflektere over den næste fase af sin karriere efter Lakers' exit.

Adspurgt om sine refleksioner over den forgangne sæson, hvor han blev ligaens mest scorende spiller nogensinde, inden han førte et forynget Lakers til randen af NBA-finalerne, sagde James, at sæsonen havde været "udfordrende."

"Jeg ved det ikke. Jeg synes, det var okay. Jeg kan ikke lide at sige, at det er et succesfuldt år, for jeg spiller ikke for andet end at vinde mesterskaber på dette tidspunkt i min karriere," fortæller LeBron, der leverede en klassisk 40-punkts-præstation i Lakers' 113-111-nederlag natten til tirsdag.

"Jeg får ikke et kick ud af at deltage i en Conference (finalen). Jeg har gjort det, mange gange. Og det er ikke sjovt for mig ikke at kunne være med til at komme i finalen."

"Men vi får se. Vi får se. Vi får se, hvad der sker fremadrettet. Jeg ved det ikke. Jeg har en masse at tænke over for at være ærlig. Jeg har en masse at tænke over for at være ærlig.

"Bare for mig personligt fremadrettet med basketballspillet, har jeg meget at tænke over."

LeBron underskrev i august sidste år en toårig kontraktforlængelse med Lakers, som ville holde ham i klubben til og med sæsonen 2024-2025.

Han har længe sagt, at han ønsker at fortsætte med at spille for at kunne spille med eller mod sin søn Bronny James, der spiller college-basketball i næste sæson på University of Southern California og muligvis kunne tænkes at træde ind i NBA i tide til kampagnen 2024-2025.