Allan Heines tropper møder Team Esbjerg efter overraskelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Allan Heines tropper møder Team Esbjerg efter overraskelse
Allan Heine og Co. tog søndag en flot udebanesejr over franske Brest.
Allan Heine og Co. tog søndag en flot udebanesejr over franske Brest.Profimedia
Team Esbjerg skal forbi ungarske Ferencvaros, hvis holdet skal være en del af Champions Leagues Final 4.

Det står klart, efter at Ferencvaros søndag overraskede med en 31-26-sejr på udebane over franske Brest, der havde vundet det første opgør 30-28.

Ungarerne, der har danske Allan Heine som cheftræner, førte an i hele opgøret, og fra midten af anden halvleg blev føringen udbygget til en størrelse, der også gav holdet den samlede føring.

Ud over en stærk keeperpræstation af Kinga Janurik strålede også den hollandske kantspiller Angela Malestein med 10 mål på 11 forsøg i triumfen.

Jesper Jensens tropper har allerede et godt kendskab til Ferencvaros, som man slog to gange i det indledende gruppespil - 27-23 hjemme og 33-28 ude.

Ferencvaros tabte sidste år Champions League-finalen til norske Vipers Kristiansand, men har i denne sæson haltet sig gennem gruppespillet, hvor man gik videre fra gruppespillet på yderste mandat.

Til gengæld har resultaterne i den hjemlige liga været formidable.

17 sejre af 17 mulige står holdet noteret for, og det inkluderer to sejre over Györ, som ud over en lang stribe ungarske mesterskaber har vundet Champions League fem gange siden 2013.

Ferencvaros har i sidste weekend i april hjemmebane i første opgør mod Esbjerg, inden der er returkamp en uge senere.

Den samlede vinder kvalificerer sig til Final 4-stævnet, der som i de seneste sæsoner afvikles i Ferencvaros' hjemby, Budapest.

Odense Håndbold møder i sin kvartfinale tyske Bietigheim, som søndag eliminerede Ikast.