Skal hente to-måls-forspring: Ikast-chef forlanger radikale forbedringer i CL-brag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Skal hente to-måls-forspring: Ikast-chef forlanger radikale forbedringer i CL-brag
Ikast-chef forlanger forbedringer på mange parametre
Ikast-chef forlanger forbedringer på mange parametreProfimedia
Der er pres på Ikast Håndbold, hvis det søndag skal blive til avancement til Champions Leagues kvartfinaler.

Midtjyderne skal i returkampen på hjemmebane mod Bietigheim forsøge at vende et tomålsnederlag fra de to holds første møde i Tyskland.

"Det kan vi, hvis vi spiller godt, løse på hjemmebane, men hvis vi kigger på præstationen, så skal vi levere bedre på rigtig mange parametre", siger Ikast-træner Kasper Christensen til klubbens egen hjemmeside.

Tyskerne begyndte det første opgør bedst, men langsomt kom Ikast bedre med, og i anden halvleg var midtjyderne foran med 20-17.

Hen mod slutningen gik luften dog af den jyske ballon, hvilket Bietigheim udnyttede og vandt 29-27.

"Bietigheim, spillede frigjort, og vi fik ikke rigtig forløst vores spil. Det kan være nerver, det kan også være dem, der har læst os rigtigt på dagen. De har et offensivt forsvar, som er virkelig solidt, og hvor de er fysisk stærke, så det er ikke et let hold at spille mod", siger Kasper Christensen.

Ikast leverede et godt gruppespil, hvor det blev til en tredjeplads bag Team Esbjerg og franske Metz.

Midtjyderne har også præsteret resultatmæssigt godt i Kvindeligaen, hvor holdet endte på en andenplads i grundspillet kun overgået af suveræne Esbjerg.

"Vi ved, at vi mange gange i den her sæson har spillet på et endnu højere niveau, og det er det, vi har fokuseret mest på her i ugen op mod kampen mod Bietigheim. Det har været at finde tilbage til de dyder, der har givet os en flot sæson", lyder det fra Ikast-træneren.

Ikast møder Bietigheim søndag klokken 14.