Har titeldrømmene forladt Gidsel og Berlin? Füchse Berlin tabte til Melsungen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Har titeldrømmene forladt Gidsel og Berlin? Füchse Berlin tabte til Melsungen

Slut med håbet om titlen?
Slut med håbet om titlen? Profimedia
Füchse Berlin har sandsynligvis forspildt deres chancer for at vinde det første tyske mesterskab i klubbens historie. Lørdag tabte berlinerne med 28:30 til MT Melsungen og gik ligesom sidste søndag glip af værdifulde point.

Efter flere måneder i toppen af tabellen har Füchse Berlin ligget på andenpladsen siden sidste weekend. De har stadig fire kampe tilbage, men fordelen ligger nu hos førerholdet SC Magdeburg. Champions League-vinderne fra Magdeurg mangler mangler stadig at spille seks kampe og har også det letteste slutprogram. Derudover har de også den bedste målscore. Magdeburg spiller først igen i ligaen den 5. maj efter returopgøret i Champions League-kvartfinalen mod KS Kielce (1. maj).

MT Melsungen vs. Füchse Berlin

I nederlaget til Melsungen var danskerne Mathias Gidsel og Hans Lindberg ellers flittigt scorende. De scorede hver otte gange, men de to danskere kunne heller ikke forhindre deres femte kamp i træk uden sejr i alle turneringer. Melsungens landsholdsspiller Timo Kastening var den farligste mand på banen med ni mål. Klubben cementerede femtepladsen, og de har gennem hele sæsonen været en irritationsfaktor for titelkandidaterne: De spillede uafgjort hjemme mod Magdeburg og SG Flensburg-Handewitt og vandt endda på udebane i Kiel.