Team Esbjerg varmer op til semifinale med comebacksejr

Team Esbjerg varmer op til semifinale med comebacksejrFrank Cilius/Ritzau Scanpix
Det forsvarende mesterhold Team Esbjerg var onsdag bagud med fire mål flere gange i første halvleg, men slog på hjemmebane Nykøbing Falster Håndbold 24-22 i sidste runde af slutspillet.

I fraværet af flere af holdets stjerner gik Kristine Breistøl forrest og scorede ti gange i sejren.

Alle onsdagens fire kampe i slutspillet var uden reel betydning, da det allerede inden runden stod klart, at Esbjerg og Odense ville vinde hver sin gruppe.

Dermed stod det også klart, at Esbjerg fra lørdag dyster med Ikast i den ene semifinaleserie, mens Odense i den anden fra søndag skal op mod NFH.

I gruppe 1's anden kamp sikrede Sønderjyske med blandt andet hele efter 14 træffere af Sarah Paulsen sig tredjepladsen efter NFH og Esbjerg med en sejr på 32-29 hos Silkeborg-Voel, som med én sejr i de seks slutspilskampe tabte pusten i slutningen af en ellers flot sæson.

I gruppe 2 spillede semifinalisterne Ikast og Odense 29-29, efter at midtjyderne havde ført 16-11 ved pausen, og København Håndbold gik på sommerferie med en sejr på hele 43-32 over Viborg, der slutter med nul point på sin konto efter seks nederlag i slutspillet.