Spændende tysk titelkamp fortsætter: Füchse Berlin og SC Magdeburg i tæt parløb

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Spændende tysk titelkamp fortsætter: Füchse Berlin og SC Magdeburg i tæt parløb
Hans Lindberg kunne kun stoppes én gang fra syv meter.
Hans Lindberg kunne kun stoppes én gang fra syv meter.Profimedia
Füchse Berlin og SC Magdeburg ligger stadig side om side i titelræset i den tyske håndbold-Bundesliga. På dagen for "store mod små"-duellerne viste Berlin ingen svaghed mod bundholdet HBW Balingen-Weilstetten på trods af en uventet hård 35-34-sejr, mens Magdeburg holdt fast i en sikker 30-27-sejr over bundholdet Bergischer HC.

Efter sin anden sejr i træk topper Berlin tabellen med 45 point. Champions League-vinderne Magdeburg ånder dog stadig rævene i nakken med 44 point og har i øjeblikket de bedste kort i mesterskabskampen, fordi de har spillet færre kampe.

De tidligere mestre SG Flensburg-Handewitt er allerede et stykke efter på tredjepladsen med 39 point efter deres 33-26-kup i det nordlige derby hos mestrene THW Kiel lørdag. Mestrene fra Kiel gled bag MT Melsungen ned på femtepladsen og kan nu kun tro, at de har en teoretisk chance for at forsvare deres titel.

To uger efter det nedslående topnederlag i Magdeburg på 28-31, kæmpede Berlin i den formelt ulige duel med holdet i bunden af tabellen. Selvom Füchse-cheftræner Jaron Siewerts mandskab indledningsvis bragte sig foran med seks mål, kæmpede gæsterne sig flere gange tilbage og havde et overraskende point inden for rækkevidde i slutfasen, hvor de i perioder var bagud med et enkelt mål.

Berlins mest succesfulde målscorer var Hans Lindberg, som scorede ni af sine ti mål fra syv meter. Oddur Gretarsson skilte sig ud på gæsternes hold med syv mål.

Magdeburg overvandt på den anden side forhindringen hos nedrykningskandidaterne BHC. På intet tidspunkt tillod træner Bennet Wiegerts hold hjemmeholdet at tage føringen. Omar Ingi Magnusson var den bedste SCM-spiller på gulvet med 13 mål.