Tysk målmand stjæler overskrifterne: Rygtes til danskerklub før CL-møde med samme klub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tysk målmand stjæler overskrifterne: Rygtes til danskerklub før CL-møde med samme klub
Andreas Wolff til SC Magdeburg? Det bliver diskuteret heftigt.
Andreas Wolff til SC Magdeburg? Det bliver diskuteret heftigt.Profimedia
Den tyske landsholdsmålmand Andreas Wolff, der i øjeblikket er tilknyttet den polske klub Industria Kielce skaber store overskrifter i håndboldverdenen fordi han rygtes på vej til de forsvarende mestre fra Magdeburg, der har danske Magnus Saugstrup på holdet. Og på kuriøs vis mødes præcis de to hold i kvartfinalen af den prestigefyldte turnering.

Wolff har stadig kontrakt med de polske seriemestre indtil 2028, men det er også en kendsgerning, at Magdeburg, de forsvarende Champions League-mestre, som i øjeblikket fører den tyske Bundesliga, snart kan have akut behov for en erstatning på målmandsposten. Den tidligere faste målmand Nikola Portner er blevet suspenderet efter en positiv dopingtest og står til en lang karantæne.

Ifølge Sport Bild er Wolff, som aldrig tidligere har udelukket en tilbagevenden til sit hjemland, og Magdeburg allerede blevet enige om en transfer til sommer.

Det er til gengæld en nyhed, som Magdeburg-træner Bennet Wiegert ikke ønsker at kommentere forud for kvartfinalens første opgør på onsdag (kl. 18.45)

"Det er fantastisk, at SC Magdeburg sættes i forbindelse med så store spillere," sagde Wiegert, men understreger også, at han ikke vil dvæle ved det lige nu. "Vi har så mange ting foran os, så mange kampe." 

Efter at have vundet den tyske pokalturnering har Magdeburg stadig mulighed for at vinde Bundesligaen og forsvare trofæet i Champions League.

Det vil være umuligt at undgå, at alles øjne hviler på Wolff på onsdag. Wolff har vundet den tyske pokal to gange med Kiel og EM-guld med landsholdet i 2016.

Og i Polen, hvor han nu er i gang med sit femte år, samler verdens i øjeblikket måske bedste målmand mesterskaber som frimærker, men han mangler dog stadig at vinde Champions League titlen. 

Wolff har senest spillet i finalen i Köln to gange, hvor han to gang de sidste to år har været på det tabende hold, først i 2022 mod FC Barcelona og senest sidste år mod Magdeburg. 

Wolff siger ikke overraskende til Hanball-World, at hans ambition er at vinde Champions League. "Jeg tror ikke, det er urealistisk med vores hold." For at gøre det skal alt falde på plads på præcis det rigtige tidspunkt".

Det kan være Wolffs sidste chance for at vinde den bedste række. I hvert fald med Kielce.