GOG kom i menneskehænder mod brølstærke polakker i Champions League-kollaps

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
GOG kom i menneskehænder mod brølstærke polakker i Champions League-kollaps
Tomasz Gebala (Kielce - 48) mod Emil Madsen (GOG 11) under EHF Champions League 1/8 finalen mellem GOG og Industria Kielce i Jyske Bank Arena
Tomasz Gebala (Kielce - 48) mod Emil Madsen (GOG 11) under EHF Champions League 1/8 finalen mellem GOG og Industria Kielce i Jyske Bank ArenaClaus Fisker/Ritzau Scanpix
GOGs muligheder for at komme i kvartfinalen i Champions League er næsten ikke-eksisterende efter at de tabte det første møde mod polske Kielce hjemme i Gudme med 33-25.

GOG er tæt på exit i denne sæsons Champions League.

Det er konklusionen efter onsdagens hjemmekamp mod polske Kielce, som vandt 33-25 i Odense i det, der svarer til en ottendedelsfinale.

Især præstationen i første halvleg var et godt stykke fra GOG's topniveau, og meget skal forbedres, hvis der skal komme bare en smule spænding om det samlede resultat i returkampen om en uge.

Stort set intet fungerende for GOG i de første 30 minutter. Efter at Oskar Vind havde bragt fynboerne på 2-1, fulgte et kvarter med kun én enkelt GOG-træffer, og så førte gæsterne 10-3.

Der var huller i forsvaret, og i den anden ende strålede den rutinerede tyske målvogter Andreas Wolff med en stribe redninger, som tog pippet fra GOG-skytterne og toppen af stemningen i hallen i Odense.

Ud over Wolff markerede de spanske brødre Daniel og især Alex Dujshebaev sig også positivt til glæde for far og cheftræner Talant Dujshebaev på sidelinjen.

Polakkerne førte 18-10 ved pausen, og selv om GOG oppede sig på alle parametre og fik skudt hul på Wolff i anden halvleg rokkede det ikke alverden ved forspringet.

Dertil var Kielce-spillerne for skarpe og koncentrerede, og afstanden forblev på syv-otte mål uanset, hvad fynboerne forsøgte sig med.

Aalborg Håndbold er det andet danske islæt i Champions League, men nordjyderne er oversidder i denne runde og møder vinderen af den ungarske duel mellem Pick Szeged og Veszprem i sin kvartfinale.