Sidste sekunds-scoring af Lasse Andersson giver Füchse uafgjort i gyser mod Flensburg

Lasse Andersson scorede det udlignende mål på slutsignalet.
Lasse Andersson scorede det udlignende mål på slutsignalet.Profimedia
Füchse Berlin missede et stort skridt mod det tyske mesterskab, da de i den svære udekamp mod Flenburg-Handewitt måtte nøjes med uafgjort 31-31 selv om Lasse Andersson udlignede i allersidste sekund og dermed sikrede Füchses position i toppen af tabellen.

Gæsterne trak ellers stille og roligt fra SG Flensburg-Handewitt i første halvleg og var foran med tre mål ved stillingen 13:10 efter godt 20 minutter.

Hjemmeholdet kæmpede sig dog tilbage igen og igen med en stærk Benjamin Buric (10 redninger og en redningsprocent på 37 og Simon Pytlick formåede endda at udligne kort før pausen til 17-17.

De 6.300 tilskuere i Campushalle så et lignende billede i anden periode. Gæsterne opbyggede hurtigt et lille forspring igen, men Flensburg fulgte gentagne gange trop. Efter at Buric havde reduceret til 29-26 vendte Flensburg kampen med tre mål i træk, og i slutfasen truede kampen med at tippe over til hjemmeholdets fordel.

Tabel: Rævene holder sig foran
Tabel: Rævene holder sig foranFlashscore

Men ved slutsignalet reddede Lasse Andersson et point til Berlin-klubben, som også nød godt af en flot målmands-præstation af reservekeeper Lasse Ludwig i en hektisk slutfase.

Füchse Berlin topper dermed fortsat tabellen med et forspring på tre point ned til Magdeburg, selvom deres nærmeste rivaler har spillet en kamp færre. Mathias Gidsel blev topscorer med ni mål.