Gidsel mod Knorr: Toppen af dansk og tysk håndbold brager sammen i danskeropgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Gidsel mod Knorr: Toppen af dansk og tysk håndbold brager sammen i danskeropgør
Gidsel og Knorr mødtes også i semifinalen ved EM
Gidsel og Knorr mødtes også i semifinalen ved EMProfimedia
Der er dækket op til danskeropgør torsdag aften, når Rhein-Neckar Löwen og Füchse Berlin tørner sammen. Det er samtidigt et møde mellem noget af det ypperste i tysk og dansk håndbold, når Juri Knorr og Mathias Gidsel krydser klinger.

Det er to af de store navne i Bundesligaen i håndbold der tørner sammen, når Rhein-Neckar Löwen tager imod de regerende mestre fra Füchse Berlin

Kampen er ikke blot et møde mellem to topklubber i Bundesligaen, men det er også et opgør, der bringer to af ligaens mest fremtrædende talenter i en direkte duel: Juri Knorr og Mathias Gidsel.

Mens Gidsel havde fri fra landsholdstjeneste, da Danmark mødte Schweiz, måtte Juri Knorr smide alt ind i OL-kvalifikationen. Missionen lykkedes takket være en sejr over Østrig, efter et nederlag til Kroatien.

Træner for Füchse Berlin, Jaron Siewert, anerkender at det kan vise sig at være en fordel for Berlin, men tilføjer:

"Rhein-Neckar Löwen er ikke kun Juri Knorr, ligesom vi ikke kun er Mathias Gidsel".

Med kun to sejre i de seneste ti Bundesliga-kampe har Rhein-Neckar haft en udfordrende sæson, der har dem placeret på en skuffende 11. plads i tabellen. På den modsatte side står Füchse Berlin, som har vist fin form, og som ligger øverst i tabellen.

Med stærke danske spillere som Mathias Gidsel, Hans Lindberg og Lasse Andersson på holdkortet, er Füchse klar til at udfordre hjemmeholdet, der selv anført af Niclas Kirkeløkke, også har flere danskere på holdkortet.

Træner Sebastian Hinze fra Rhein-Neckar Löwen erkender udfordringen, de står over for, og har lagt en solid taktik for at imødegå Füchses stærke angreb, der ofte er overladt i hænderne på Gidsel.

"Det handler om at begrænse deres plads og muligheder for angreb. Vi skal have en fremragende præstation fra vores forsvars- og målmandsduo for at klare os godt", udtaler Hinze til det tyske medie Kicker.

Fokus i kampen vil især være rettet mod den duel, der vil udspille sig mellem Juri Knorr og Mathias Gidsel på banen. I det tidligere opgør viste Füchse deres dominans med en overbevisende sejr på 38-32, hvilket markerede deres sjette sejr i træk mod Rhein-Neckar Löwen.

I den kamp blev Mathias Gidsel topscorer med 11 mål, mens Knorr satte otte bolde i nettet.

Berlinernes træner erkender da også betydningen af torsdagens opgør. 

"Vi forventer en hård kamp, men vi er klar til udfordringen. Vi ved, at Rhein-Neckar vil kæmpe hårdt for at vende deres negative stime, men vi er forberedte og vil gøre alt for at bevare vores position øverst i tabellen", lyder det fra Siewert.

Kampen begynder kl. 20:00 og kan følges direkte i Flashscores Match Centre.