Efter skænderi med Messi: Brasiliansk stjerne har fået racistiske beskeder

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Efter skænderi med Messi: Brasiliansk stjerne har fået racistiske beskeder
Bølgerne gik højt forud for opgøret mellem Argentina og Brasilien.
Bølgerne gik højt forud for opgøret mellem Argentina og Brasilien.Reuters
Den brasilianske angriber Rodrygo fortæller, at han har modtaget racistiske beskeder på sociale medier efter et skænderi med Argentinas anfører Lionel Messi op til holdenes VM-kvalifikationskamp tirsdag.

Brasiliens 1-0-nederlag til Argentina i Rio de Janeiro, de femdobbelte verdensmestres tredje nederlag i træk, blev skæmmet af vold, efter at sammenstød mellem politi og gæstende fans på Maracana-stadionet forårsagede, at kampen blev forsinket med en halv time.

Messi, som beskyldte det lokale politi for brutalitet, blev set i samspil med Brasiliens anfører Marquinhos og udvekslede hidsige ord med Rodrygo, som nu fortæller, at han efterfølgende har modtaget mange beskeder med emojis af aber og bananer.

"Racister er altid på vagt. Mine sociale netværk blev invaderet med fornærmelser og alt muligt vrøvl," skriver Rodrygo på Instagram torsdag.

"Hvis vi ikke gør, hvad de vil have, hvis vi ikke opfører os, som de synes, vi skal, hvis vi bærer noget, der irriterer dem, hvis vi ikke sænker hovedet, når de angriber os, hvis vi indtager rum, som de mener er deres alene, vil racisterne udleve deres kriminelle adfærd," tilføjer han.

"Uheldigvis for dem, vil vi ikke stoppe."

Brasiliens angriber Vinicius Jr, som gik glip af kampen mod Argentina på grund af en skade, støtter sin holdkammerat.

"Vi stopper ikke," skriver han således på Instagram og X, tidligere kendt som Twitter.