Kroatisk angrebsprofil rasede efter tilskuer-protester: 99% af fans forstår ikke fodboldProfimedia
Efter 3-2 nederlaget til Bochum blev Hoffenheims spillere ofre for voldsomme protester og skældsord fra udeholdets fans, som mente at holdet ikke kunne være deres indsats bekendt.

Det skabte store frustrationer hos Hoffenheims spillere, deriblandt Robert Skov, som blev udskiftet efter 56 minutter for David Jurasek.

Især den kroatiske landsholdsangriber Andrej Kramaric, der scorede to mål for gæsterne, var oprørt over protesterne og gestikulerede voldsomt i retning af Hoffenheims fanskare.

"99 procent (af fansene, red.) forstår ikke fodbold, så der er ingen grund til at tale om det. Selvfølgelig var jeg lidt sur i det øjeblik", sagde kroaten ifølge Kicker efter kampen.

Selv om Bocum ikke havde vundet i 68 dage på hjemmebane siden den glorværdige sejr over Bayern München mente kroaten ikke, at Hoffenheims tilhængere gav Bochum den anerkendelse, de fortjente.

"Det er en skam, at vi kun spillede fodbold i de sidste 20 minutter," sagde kroaten, der selv var direkte involveret i Bochums 2-0-sejr med svagt defensivt arbejde.

"Vi vidste præcis, hvad vi kunne forvente. Vi vidste, hvordan Bochum spillede hjemme. I sidste ende fortjente de at vinde, det må man sige klart."

Hoffenheim ligger nr. 9 i tabellen og inde i en hidsig kamp med Eintracht Frankfut, Freiburg og Jess Thorups Augsburg om 6.pladsen, der giver adgang til UEFAs Conference League.