Bayern-boss Tuchel: "Spillerne skal finde deres indre barn frem på Bernabeu"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern-boss Tuchel: "Spillerne skal finde deres indre barn frem på Bernabeu"

Thomas Tuchel taler forud for semifinalen mod Real Madrid
Thomas Tuchel taler forud for semifinalen mod Real MadridReuters
At spille mod Real Madrid i en Champions League-semifinale er, hvad mange af Bayern Münchens spillere er vokset op med at drømme om, og manager Thomas Tuchel vil have sit hold til at genfinde deres indre barn på Bernabeu på onsdag.

Efter sidste uges 2-2-kamp i Tyskland skal Bayern slå Real på deres egen hjemmebane, hvis de skal nå finalen på Wembley.

Da Bayer Leverkusen satte en stopper for Bayerns 11-årige regeringstid i Bundesligaen ved at sikre sig ligatitlen i sidste måned, har de seksdobbelte europæiske pokalvindere kun ét trofæ tilbage at kæmpe for i denne sæson.

Tuchel brugte flere minutter på at tale med sine spillere på et tomt Santiago Bernabeu-stadion tirsdag og sagde, at han fortalte dem, at de var nødt til at finde ekstra motivation i sig selv.

"Det er vigtigt at komme i kontakt med sit eget indre barn. Da vi var små, spillede vi i haven. Nu er vi her, og det er vores chance for at gøre drømmen til virkelighed," sagde han på en pressekonference i Madrid.

Real Madrid - Bayern München - indbyrdes opgør
Real Madrid - Bayern München - indbyrdes opgørFlashscore

"Jeg tror, at begge hold skal udholde at forsvare og lide, når modstanderne har bolden. Det er ekstremt svært at stjæle bolden fra Real Madrid. Begge hold er meget, meget stærke i omstillingsspillet. Det bliver meget komplekst. Man har brug for held og præcision. Så er alt muligt i denne fase."

Bayern blev "snydt" for sejren af et klinisk Real i det første opgør, hvor tyskerne dominerede i store perioder uden at kunne sætte deres modstandere til vægs.

To mål af Reals Vinicius Junior på hver side af Leroy Sanes og Harry Kanes scoringer efterlod kampen på en knivsæg, men med Real som favorit til at gå videre fra returopgøret i Spanien.

Real, der har vundet 14 gange, har en særlig aura i Champions League, men Tuchel sagde, at spaniernes rekord ikke skræmmer hans hold.

"Bayern er også en af de mest succesfulde og dominerende klubber i verden, og vi har en forpligtelse til at gøre vores bedste, når vi går på banen i morgen," sagde han.

"Man skal ikke tale om myter, for det ville gøre det sværere for os. Det er allerede et af de sværeste stadioner at vinde på, men det er ikke umuligt. Vi er her ikke for at nyde øjeblikket."

Bayern er nået blandt Champions Leagues sidste fire for første gang, siden de vandt turneringen i 2020, mens Madrid sidst løftede trofæet i 2022 da en fantastisk række af comeback-sejre på hjemmebane hjalp dem til finalen.

Real kæmper for at vinde deres sjette Champions League-titel på 10 år, efter at de lørdag vandt deres 36. LaLiga-titel.

Bayern har derimod haft en skuffende sæson i ligaen, og Tuchel stopper ved udgangen af sæsonen.

"Real Madrid er et fantastisk hold, men vi er nødt til at have tillid til os selv og hjælpe hinanden, vi må ikke sidde fast eller være bange. Vi er nødt til at få noget positivt ud af presset," sagde Bayerns målmand Manuel Neuer.

"Mod et hold som Real Madrid er det de små ting, der betyder noget. Ingen har lyst til at lave en fejl, for begge hold har en meget god offensiv."