Liverpools mesterskabschancer hænger i tynd tråd efter ny skuffelse mod West HamProfimedia
Liverpool tabte efter deres nederlag mod Everton i midtugen endnu et skridt i den engelske mesterskabskamp, da de måtte nøjes med 2-2 ude mod West Ham.

Liverpool er efterhånden skrevet helt ud af mesterskabskampen i England.

Lørdag eftermiddag måtte klubben nøjes med 2-2 på udebane mod West Ham og har dermed smidt point i tre af de seneste fire Premier League-kampe.

Jürgen Klopps tropper har på tredjepladsen 75 point, hvilket er to færre end Arsenal, der har en kamp i hånden. Manchester City har 76 point og to kampe i hånden.

Liverpool åbnede ellers kampen lovende, men der kom ikke mål ud af anstrengelserne, og stille og roligt sled West Ham sig ind i dysten.

Lige før pausefløjt resulterede det i en føring til hjemmeholdet. Jarrod Bowen fik god plads i feltet efter et hjørnespark og headede West Ham i front.

West Ham - Liverpool - Kamp-statistik
West Ham - Liverpool - Kamp-statistikOpta by Stats Perform

Liverpool løftede intensiteten på den anden side af pauseteen, og efter 48 minutter kom udligningen. Andy Robertson fik bolden i feltet og flugtede den i nettet med et hurtigt spark, som Alphonse Areola ikke nåede at reagere på.

Gæsterne holdt fast i momentum, og et kvarter senere kom de også foran - med stor hjælp fra værterne.

Cody Gakpo fik bolden midt i feltet og ramte bolden helt skævt. Ikke desto mindre blev kuglen, som var det i en flippermaskine, afrettet af flere West Ham-spillere, inden den havnede i nettet.

Liverpool formåede dog ikke at holde fast i føringen. Efter 77 minutter slog West Ham tilbage, da Jarrod Bowen med et følt indlæg satte Michail Antonio op til et flot hovedstødsmål.