United-træner: Jeg ved hvorfor Rashford har været så elendig i denne sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-træner: Jeg ved hvorfor Rashford har været så elendig i denne sæson

United-træner: Jeg ved hvorfor Rashford har været så elendig i denne sæson
United-træner: Jeg ved hvorfor Rashford har været så elendig i denne sæsonProfimedia
Erik ten Hag siger, at han "ved", hvorfor Marcus Rashford har haft et drastisk formdyk i denne sæson og insisterer på, at Manchester United-angriberen skal tage ansvar for at få sig selv tilbage på sporet.

Rashford har fået hård kritik fra nogle dele af Uniteds fanskare i løbet af en skuffende sæson, hvor den 26-årige kun har scoret otte mål i alle turneringer.

Den engelske angriber scorede 30 mål i sidste sæson, og på et pressemøde fredag ​​blev Ten Hag spurgt, hvorfor der har været så markant et fald i Rashfords form.

"Det er et interessant spørgsmål," sagde Ten Hag. "Han ved det, jeg ved det. Det har med ham selv at gøre, men selvfølgelig også med holdet at gøre. Jeg har allerede sagt, at vores angrebsspil er blevet meget bedre efter vinteren."

"Men før vinteren var vores angrebsspil ikke godt nok. Jeg tror, ​​det altid er de to faktorer, jeg nævnte; det er holdet, og det er ham selv. De er selvfølgelig relateret til hinanden."

Rashford svarede på den kritik, han har modtaget ved at kalde den uberrettiget i et opslag på sociale medier torsdag aften.

Meget af den kritik, han har været udsat for fra tilhængere, har fokuseret på en manglende indsats i nogle kampe, og Ten Hag adresserede kritikken ved at sige, at han ville "konfrontere" Rashford, hvis det var tilfældet.

"Når han ikke gør de rigtige ting, når han ikke er i boldbesiddelse, vil jeg konfrontere ham med dette," sagde Ten Hag. "Jeg vil argumentere og bakke det op med data."

Ten Hag blev spurgt, om han var blevet tvunget til at have den samtale med Rashford i denne sæson, hvor hollænderen svarede, at det var "en intern sag."

Rashford går glip af Premier League-kampen mod Burnley på lørdag på grund af en skade, der opstod under FA Cup-semifinalen mod Coventry for en uge siden.