Saint-Maximin bekræfter Newcastle-exit forud for forventet saudisk skifte

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Saint-Maximin bekræfter Newcastle-exit forud for forventet saudisk skifte

Allan Saint-Maximin har bekræftet, at han forlader Newcastle.
Allan Saint-Maximin har bekræftet, at han forlader Newcastle.AFP
Allan Saint-Maximin har bekræftet, at han forlader Newcastle før et forventet skifte til den pengestærke Saudi Pro League.

Den franske kantspiller, der er blevet sat i forbindelse med et skifte til Al-Ahli for 260 millioner kroner, har lagt en afskedshilsen ud på sin Instagram-konto.

Her erklærer han sin kærlighed til Premier League-klubben og reflekterer over deres rejse fra nedrykningskampe til sidste sæsons imponerende fjerdeplads.

Newcastle, som ledes af Eddie Howe, har brugt mange penge, siden klubbens saudiarabisk-støttede ejere overtog styringen i oktober 2021.

Saint-Maximin, 26, sagde: "Jeg faldt for Newcastle, jeg havde store muligheder for at forlade klubben i de mørke dage, men det var for sent. Jeg var allerede forelsket, jeg ville blive, jeg havde brug for at blive og jeg var nødt til at blive for at hjælpe mit hold med at redde sigfra Premier League-nedrykning, fordi det betød alverden for mig."

"I de mørke dage var der selvfølgelig nogle, der tvivlede, men jeg har altid troet på klubben, og se, hvor vi er i dag, det er bare så smukt. Jeg forlader Newcastle, som holdet altid burde have været, og det er mit største trofæ, fordi jeg var en del af det."

Saint-Maximin har spillet 124 kampe for klubben og scoret 13 mål, siden han kom til fra Nice i 2019.

En voksende liste af højt profilerede spillere er flyttet til Saudi-Arabien.

Roberto Firmino, Riyad Mahrez og Edouard Mendy har allerede skrevet under for Al-Ahli, mens Karim Benzema, Jordan Henderson og N'Golo Kante også har sluttet sig til Pro League-klubber i de seneste uger.